Pikantna Pieczeń Po Włosku
Need a dairy free main course? Sosny włoski styl pieczeń może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.73 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 385 kalorii. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka pomidorów, wody, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest solidne. Podobne przepisy to Sosna Włoska Pieczeń, Pieczeń Po Włosku, oraz Włoski Styl Chuck Roast.
Instrukcje
Umieścić cebulę w dolnej części kuchenki elektrycznej 4-quart; dodać pieczeń wołową.
Posypać 2 łyżki mąki, oregano, sól, i pokruszony czerwony pieprz na pieczeni.
Dodać zielony pieprz i kolejne 3 składniki do powolnej kuchenki. Przykryć i gotować na niskim ustawieniu 8 godzin lub aż pieczeń będzie miękka.
Po upieczeniu gotuj spaghetti zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz; dobrze odcedzaj.
Podczas gdy makaron gotuje, usunąć pieczeń z kuchenki, i pokroić po przekątnej ziarna; zachować ciepło.
Połączyć pozostałe 2 łyżki mąki i wody, mieszając, aż będzie gładka; dodać do sosu w kuchence. Gotować, odkryte, 10 do 15 minut lub aż mieszanina zgęstnieje.
Podawać mięso i sos na spaghetti.