Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pikantnej miętowej wołowiny. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 510 kalorii, 31g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 4,38 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz olej canolan, porcja sugestii: lepki, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać lepki ryż można śledzić to danie główne z Grillowany ananas z kokosem Czarny lepki ryż jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantna Miętowa Wołowina, Przepis Na Pikantną Miętową Herbatę, oraz Przepis Na Pikantną Miętową Herbatę dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Na dużej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodać czosnek i chiles i gotować, aż aromatyczne, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
4
Dodaj stek i gotuj, często mieszając, przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
5
Dodać szalotki i paprykę i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
6
Dodaj sos rybny, słodki sos sojowy, czarny sos sojowy i pasty chili. Doprowadzić mieszaninę do niskiego dusić i gotować, mieszając często aż mięso jest gotowane przez i warzywa są miękkie, o 3 protokół.