Pikantna Marynowana Okra

Pikantna Marynowana Okra
Pikantna marynowana Okra może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 3G tłuszczu i w sumie 155 kalorii. Ten przepis służy 4. Za 3,33 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 31 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Allrecipes. Mieszanka octu jabłkowego, wody, okry i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest świetne. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Pikantna Marynowana Okra, Pikantna Marynowana Okra, oraz Pikantny Marynowany Okran To Idealny Komplement Do Grillowanego Mięsa.

Instrukcje

1
Umyj okrę, lekko pocierając, aby usunąć piasek i fuzz. Sterylizuj 2 (1 kwartę ) słoiki i pokrywki do konserw we wrzącej wodzie przez co najmniej 10 minut, pozostaw do ostygnięcia przed napełnieniem okrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Do KonserwSłoik Do Konserw
2
Połącz ocet jabłkowy, wodę, czosnek, płatki czerwonej papryki, wędzoną paprykę, sól i ziarna pieprzu do wrzenia w dużym garnku na średnim ogniu. Zmniejsz temperaturę i gotuj na wolnym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty
2 łyżeczki Gorącej Soli2 łyżeczki Gorącej Soli
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Zdjąć z ognia.
4
Zapakuj świeżą, oczyszczoną okrę luźno do słoików.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
5
Zalej okrę gorącą solanką, napełniając słoiki do góry. Uszczelnij słoiki, upewniając się, że oczyściłeś brzegi słoika z wszelkich pozostałości. Przechowuj słoiki w lodówce. Pozwól zawartości marynować co najmniej tydzień przed jedzeniem, najlepiej dwa tygodnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia44
Magazyn