Pikantna Marynowana Okra

Pikantna marynowana Okra może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 3G tłuszczu i w sumie 155 kalorii. Ten przepis służy 4. Za 3,33 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 31 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Allrecipes. Mieszanka octu jabłkowego, wody, okry i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest świetne. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Pikantna Marynowana Okra, Pikantna Marynowana Okra, oraz Pikantny Marynowany Okran To Idealny Komplement Do Grillowanego Mięsa.
Instrukcje
Umyj okrę, lekko pocierając, aby usunąć piasek i fuzz. Sterylizuj 2 (1 kwartę ) słoiki i pokrywki do konserw we wrzącej wodzie przez co najmniej 10 minut, pozostaw do ostygnięcia przed napełnieniem okrą.
Połącz ocet jabłkowy, wodę, czosnek, płatki czerwonej papryki, wędzoną paprykę, sól i ziarna pieprzu do wrzenia w dużym garnku na średnim ogniu. Zmniejsz temperaturę i gotuj na wolnym ogniu przez 15 minut.
Zapakuj świeżą, oczyszczoną okrę luźno do słoików.
Zalej okrę gorącą solanką, napełniając słoiki do góry. Uszczelnij słoiki, upewniając się, że oczyściłeś brzegi słoika z wszelkich pozostałości. Przechowuj słoiki w lodówce. Pozwól zawartości marynować co najmniej tydzień przed jedzeniem, najlepiej dwa tygodnie.