Pikantna Kiełbasa z indyka z groszkiem i szpinakiem
Pikantna Kiełbasa z indyka z Black-Eyed Peas i szpinakiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 381 kalorii, 33g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,26 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odebrać dziecko szpinak, oliwa z oliwek, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest niesamowite. Spróbuj Black - Eyed Peas z Escarole, ziemniakami i kiełbasą z indyka, Black - Eyed Peas ze szpinakiem, oraz Spicy Black-Eyed Peas dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu i dodać kiełbasę. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zbrązowieje. Wymieszać z czosnkiem i gotować, aż pachnące, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Kiełbasę przełożyć na talerz, następnie dodać pozostałe składniki na patelnię i dusić około 10 minut. Powrót kiełbasę na patelnię i podawać na gotowanym ryżu, jeśli chcesz.