Pikantna kiełbasa w Carrozza
Pikantna kiełbasa w Carrozza może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 82 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 237 kalorii. Jeśli masz musztardę dijon, ciasto do pizzy, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 18%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Pikantna kiełbasa w Carrozza, Mozzarellan en Carrozza, oraz Mozzarellan in Carrozza dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu dodaj 1/2 cala wody do patelni. Kiełbaski zanurzamy w wodzie i gotujemy na wolnym ogniu przez 10 minut.
Usunąć kiełbasę i osuszyć patelnię. Powrót do ognia i dodać oliwę z oliwek na średnim ogniu. Gdy gorący powrót kiełbasę na patelni z ząbkami czosnku i saute aż średni brązowy na całym.
Kiełbasę wyjąć na talerz do ostygnięcia. Za pomocą widelca rozgnieść czosnek z solą i pieprzem. Wymieszać z musztardą i odstawić.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Pokrój każdy kawałek ciasta na 2 i rozwałkuj do grubości 1/4 cala.
Wytnij 6 kawałków ciasta o szerokości 3 cali i 1/2 cala krótszy niż długość kiełbasy, wystarczy owinąć wokół kiełbasy z końcami zerkającymi.
Spód każdego ciasta rozprowadzić łyżką pasty czosnkowo-musztardowej. Wyłożyć kiełbasę na wierzch, zwilżyć 1 krawędź ciasta mokrym palcem tak, aby sklejała się i zwijała. Naciśnij szew mocno i ustawić je na lekko mąki blachy pan, szew stronie w dół.
Wyjąć i ostudzić przez 5 minut.
Pokroić na kawałki o długości 3/4 cala i podawać.