Pikantna Jajecznica

Pikantna Jajecznica
Pikantna jajecznica może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis z Kraft Recipes ma 20 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz serek philadelphia, sól, pieprz i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pikantna Jajecznica, Johnd ' s Savory Scrambled Eggs (Huevos Pericos), oraz Jajecznica, jak zrobić jajecznicę / Egg s dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Margarynę roztopić na dużej patelni na małym ogniu. W międzyczasie ubijaj jajka, mleko i przyprawy trzepaczką do dobrego wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
MargarynaMargaryna
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Dodaj do patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Gotować, aż jajka zaczną się ustawiać, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
4
Dodać serek śmietankowy; kontynuować gotowanie, aż serek topi się, a mieszanina jajek jest całkowicie ustawiona, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
JajkoJajko
5
Podawać z plasterkami tostów, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
TostyTosty

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn