Pikantna fasola z Wilted Greens może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 227 kalorii, 8G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz oliwę z oliwek, skórkę parmezanu, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%. Podobne przepisy to Pikantna fasola z zielenią zwiędłą, Wilted Greens, oraz Wilted Greens.
Instrukcje
1
Podgrzać 1/4 szklanki oleju w dużym holenderskim piekarniku overmedium ciepła. Gotować anchois, Jeśli za pomocą, chiles, i czosnek, mieszając od czasu do czasu, untilgarlic jest miękka i anchois rozpuszcza się, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sardele
Papryka Chili
Czosnek
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Dodać cebulę, seler, androsemary; doprawić solą i pieprzem.Zwiększyć ciepło do średnio-wysokiej i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie bardzosieczny i złocisty, 8-10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Seler
Cebula
3
Dodaj skórkę parmezanu, jeśli używasz, fasolę i 10 szklanek wody. Doprowadzić do wrzenia, reduceheat, i dusić, mieszając okazjonalnie i dodając więcej wody w razie potrzeby, untilbeans zaczynają się rozpadać, 3-4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmezan
Fasola
Woda
Wołowina
4
Lekko zmiażdżyć trochę fasoli, aby uzyskać kremową konsystencję gulaszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
Gulasz
5
Wymieszać z kapustą, szpinakiem i połową rukoli; doprawić solą i pieprzem.Gotować, aż warzywa zwiędną, 5-8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Rukola
Szpinak
Zieloni
Jarmuż
6
Pozostałą rukolę wymieszać z sokiem z cytryny i 1 łyżką oleju; doprawić solą i pieprzem.Potrawę podzielić na miseczki; na wierzch wyłożyć rukolę, Ogolony parmezan i skropić oliwą.