Pikantna fasola z zielenią zwiędłą

Pikantna fasola z zielenią zwiędłą
Pikantna fasola z Wilted Greens może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 227 kalorii, 8G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz oliwę z oliwek, skórkę parmezanu, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%. Podobne przepisy to Pikantna fasola z zielenią zwiędłą, Wilted Greens, oraz Wilted Greens.

Instrukcje

1
Podgrzać 1/4 szklanki oleju w dużym holenderskim piekarniku overmedium ciepła. Gotować anchois, Jeśli za pomocą, chiles, i czosnek, mieszając od czasu do czasu, untilgarlic jest miękka i anchois rozpuszcza się, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardeleSardele
Papryka ChiliPapryka Chili
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Dodać cebulę, seler, androsemary; doprawić solą i pieprzem.Zwiększyć ciepło do średnio-wysokiej i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie bardzosieczny i złocisty, 8-10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SelerSeler
CebulaCebula
3
Dodaj skórkę parmezanu, jeśli używasz, fasolę i 10 szklanek wody. Doprowadzić do wrzenia, reduceheat, i dusić, mieszając okazjonalnie i dodając więcej wody w razie potrzeby, untilbeans zaczynają się rozpadać, 3-4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
FasolaFasola
WodaWoda
WołowinaWołowina
4
Lekko zmiażdżyć trochę fasoli, aby uzyskać kremową konsystencję gulaszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
GulaszGulasz
5
Wymieszać z kapustą, szpinakiem i połową rukoli; doprawić solą i pieprzem.Gotować, aż warzywa zwiędną, 5-8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
RukolaRukola
SzpinakSzpinak
ZieloniZieloni
JarmużJarmuż
6
Pozostałą rukolę wymieszać z sokiem z cytryny i 1 łyżką oleju; doprawić solą i pieprzem.Potrawę podzielić na miseczki; na wierzch wyłożyć rukolę, Ogolony parmezan i skropić oliwą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
ParmezanParmezan
RukolaRukola
CytrynaCytryna
GulaszGulasz
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
DO AHEAD: gulasz można zrobić 3 dni wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
GulaszGulasz
8
Schłodzić; przykryć i schłodzić.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia67
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn