Przepis pikantna chińska wieprzowina na garnek Crock jest gotowy w około 3 godziny i 15 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. To danie główne ma 478 kalorii, 52g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.29 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, czosnek, por i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać pomarańczową marmoladę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantny Garnek Garnek Chili Papryka Kurczak, Chińska Pięć Pikantnych Roladek Wieprzowych, oraz Dan Dan mian (makaron w pikantnym sosie z chińskich orzeszków ziemnych) dla podobnych receptur.
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Birichino Jurassic Park Vineyard stare winorośle Chenin Blanc z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.