Pikantna Chińska Pizza
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pikantnego chińskiego Pizzana. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 328 kalorii. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać ser mozzarella, sos sojowy, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Słodka I Pikantna Chińska Pizza Z Kurczakiem / Giveaway, Pikantny Makaron Chiński, oraz Chińska Pięć Pikantnych Roladek Wieprzowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 375ºF.
Ciepła wok lub 10-calowa patelnia na dużym ogniu.
Dodaj olej; obróć wok, aby pokryć stronę.
Dodać kurczaka i piernik; stir-fry 2 do 3 minut lub aż kurczak nie jest już różowy w środku. Zmniejszyć ciepło do średniego. Wymieszać z sosem pomidorowym, puree chili i sosem sojowym.
Łyżka mieszanki kurczaka na skorupie pizzy w ciągu 1/2 cala krawędzi. Top z kasztanami wodnymi, strąkami grochu i cebulą.
Piec 15 do 20 minut lub aż pizza jest gorąca i ser topi.