Pijane Jajka Tosty
Pijane jajka tosty to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 719 kalorii, 13g białka, oraz 41 g tłuszczu. Na $3.95 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka sera mascarpone, masło klarowane, mielona gałka muszkatołowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 4 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pijane Karmelowe Tosty Francuskie, Jajka z pomidorem na grzance, oraz Kremowe Jajka Na Grzance dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F (260 stopni C).
W misce do miksowania dobrze ubić jajka. Wymieszać z Grand Marnier i gałką muszkatołową. Namoczyć chleb w jajkach przez 30 sekund z każdej strony.
Podgrzej lekko naoliwioną patelnię lub patelnię na średnim ogniu. Pieczywo grillowane na złoty kolor z obu stron, około 2 do 3 minut.
Przenieść do blachy do pieczenia i piec do dokładnie gotowane, o 2 do 3 protokół.
Używając noża do parowania, Wytnij 2 do 3 cala kieszeń po jednej stronie każdej kromki chleba. Łyżka sera i konfitury do kieszeni. Ułożyć na talerzu i posypać cukrem pudrem.
Podawać z klarowanym masłem i syropem klonowym.