Pijane Grillowane Szparagi

Pijane grillowane szparagi mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 87 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mielonego pieprzu, soli, czosnku w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pijane szparagi w sosie miodowo-czosnkowym, Pijane Risotto Z Grillowanym Kurczakiem, oraz Pijane Kanapki Z Grillowanym Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce ubij razem wino burgundzkie, oliwę z oliwek, brązową musztardę, czosnek w proszku, czarny pieprz i sól.
Umieść szparagi w dużej szklanej misce i przykryj mieszaniną wina burgundzkiego. Przykryć miskę i marynować szparagi w lodówce co najmniej 2 godziny, obracając od czasu do czasu.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na duże ciepło i lekko ruszt olejowy.
Szparagi Grill 10 minut, lub do pożądanej czułości.