Piggy Succotash
Piggy Succotash może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 215 kalorii. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odebrać ziarna kukurydzy, Lima fasola w strąkach, sól koszerna i świeżo popękany pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów Południowej żywności. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Naleśniki Piggy, Placki Piggy Pot, oraz Piggy Wraps.
Instrukcje
Gotować boczek w 10-calowej patelni ciężkiej na umiarkowanym ogniu, często mieszając, aż ostry, o 5 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć boczek na ręczniki papierowe, aby odcedzić, pozostawiając tłuszcz na patelni.
Dodać szynkę i gotować na złoty kolor, o 5 protokół.
Dodać kukurydzę, fasola lima i białe części szalotki i gotować, mieszając, o 2 protokół.
Dodaj 1/2 szklanki wody, skrobanie się brązowe kawałki na dnie patelni. Dusić, aż warzywa będą miękkie i większość wody zmniejszyła się, 5 do 8 protokół. Wymieszać z boczkiem, zielenią szalotki i doprawić solą i pieprzem.
BYOC: spróbuj dodać trochę czerwonej lub pomarańczowej papryki dla dodatkowego koloru.