Pietruszka Mięta Pistacjowe Pesto
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przypraw? Pesto z pietruszki mięty pistacjowej może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 76 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.28 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka pietruszki i lekko liści mięty, oliwa z oliwek, prażone, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kurczak z pesto pistacjowo-Pietruszkowym, Pistacjowo-Pietruszkowe Pesto i grillowana kanapka z serem Taleggio, oraz Spaghetti z miętą i Pietruszkowym Pesto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rub orzechy w ręczniku, aby usunąć luźne Skórki. Podnieś nakrętki z ręcznika i umieść w robocie kuchennym lub blenderze.
Dodać pietruszkę, miętę i oliwę z oliwek do blendera; wirować do drobno zmielonego.
Dodać sól do smaku. Stosować lub przykryć i schłodzić do 2 dni. Zamrozić hermetycznie w małych porcjach, aby przechowywać dłużej.