Pierścień żelatynowy z kremowymi kulkami serowymi
Jeśli 63 grosze za porcję mieści się w budżecie, Pierścień żelatynowy z kremowymi kulkami serowymi może być wybitny bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka wody, mielone orzechy włoskie, żelatyna Malina, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Świąteczny Pierścionek Żelatynowy, Pierścień Żelatynowy Malinowy, oraz Pierścień Żelatynowy Sangria.
Instrukcje
W dużej misce rozpuść żelatynę we wrzącej wodzie. Wymieszać w sosie żurawinowym, aż do dobrze wymieszanego.
Wlać do formy pierścieniowej z 6 filiżankami pokrytej sprayem do gotowania; przechowywać w lodówce przez noc lub do momentu, aż będzie jędrny.
Twarożek zwijamy na 3/4 cala. kulki; płaszcz z orzechami włoskimi. Żelatyna Unmold na półmisku; umieść kulki serka kremowego na środku pierścienia.