Pierścienie Z Dyni Żołędziowej Pieczonej W Miodzie
Pieczone w miodzie pierścienie z żołędzi to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 204 kalorie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka Acorn squash, pieprz, miód, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Klon Pieczony Acorn Squash Pierścienie, Pierścienie Z Dyni Pieczonej Miodem, oraz Miód-Jalapeño pieczone Acorn Squash dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wytnij 1/4 cala od końca łodygi i dna każdego squasha i odrzuć.
Pokrój każdą dynię na pół w poprzek. Wyrzucić nasiona i błonę.
Pokroić każdą dynię na pół w poprzek na 2 (1-cal grubości) plastry.
Połącz 2 łyżki miodu, 4 łyżeczki oliwy z oliwek, czarny pieprz i 1/4 łyżeczki soli w dużej misce.
Dodaj squash, i wrzucić do herbu.
Umieść squasha na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w 375 przez 30 minut lub do miękkości.