Pierś z indyka w sosie imbirowo-cebulowym

Pierś z indyka w sosie imbirowo-cebulowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pierś z indyka z sosem imbirowo-Scallion. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.19 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 235 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka oleju roślinnego, octu sherry, skwarki z indyka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sos Sojowy Imbirowo-Scallion, Imbirowy SOS Scallion, oraz Ryba w sosie imbirowo-cebulowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce, połączyć plasterki szalotki z mielonego imbiru, olej roślinny, ocet sherry i sos sojowy. Doprawić koszerną solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet SherryOcet Sherry
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Pierś z indyka pokroić w 6 grubych plasterków. Ułóż plastry indyka na poszczególnych talerzach i łyżkę sosu imbirowo-scallion na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
3
Udekoruj skwarkami z indyka i podawaj od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn