Pierś z indyka w sosie imbirowo-cebulowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pierś z indyka z sosem imbirowo-Scallion. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.19 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 235 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka oleju roślinnego, octu sherry, skwarki z indyka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sos Sojowy Imbirowo-Scallion, Imbirowy SOS Scallion, oraz Ryba w sosie imbirowo-cebulowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce, połączyć plasterki szalotki z mielonego imbiru, olej roślinny, ocet sherry i sos sojowy. Doprawić koszerną solą.
Pierś z indyka pokroić w 6 grubych plasterków. Ułóż plastry indyka na poszczególnych talerzach i łyżkę sosu imbirowo-scallion na wierzchu.
Udekoruj skwarkami z indyka i podawaj od razu.