Pierś Z Indyka Szkliwiona Mango
Pierś indyka z mango jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na 3,03 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 677 kalorii, 86g białka, oraz 20 g tłuszczu. Jeśli masz pod ręką pierś z indyka, wodę, liście mięty i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pierś Z Indyka Szkliwiona Mango, Żurawinowa Glazurowana Pierś Z Indyka, oraz Pierś Z Indyka Szkliwiona Żurawiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zapal grill lub podgrzej patelnię grillową. Połóż skórę indyka na powierzchni roboczej. Nożem równoległym do powierzchni roboczej przeciąć pierś, pozostawiając 1 cal mięsa przymocowanego z jednej strony, a następnie otworzyć go jak książkę; celem jest mieć mięso, które jest równej grubości. Doprawić solą i pieprzem. Grill indyka na umiarkowanym ogniu, obracając raz, aż skóra jest chrupiąca i mięso jest po prostu gotowane przez, o 25 protokół.
Tymczasem kuchenka mikrofalowa 1 filiżanka chutney z mango, aż lekko topi się, o 1 minutę; zeskrobać do robota kuchennego i puree, aż będzie gładka.
Przełożyć puree chutney do miski. W tym samym robocie, puree pozostały chutney z kolendry, mięty, wody i oleju, aż będzie gładka; doprawić solą i pieprzem.
Po ugotowaniu indyka, posmaruj go zwykłym puree chutney i grilluj, obracając raz, aż chutney utworzy lepką glazurę, około 2 minut na stronę.
Przełożyć indyka na deskę do krojenia, przykryć folią i odstawić na 10 minut. Pokroić indyka i podawać z sosem kolendro-miętowym i chutney.