Pierś Z Indyka Jabłkowo-Burbon
Pierś z indyka Apple-Bourbon może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 412 kalorii, 74g białka, oraz 9g tłuszczu. Na $4.5 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, torbę piekarnika, dodatki: limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 70%. Spróbuj Pomarańczowy Bourbon Crock Pot Pierś Z Indyka, Applewood wędzona pierś indyka z sosem Bourbon, oraz Pierś Z Indyka Miodowo-Jabłkowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierś z indyka dokładnie opłukać zimną wodą, osuszyć i odstawić na bok.
Usuń 1/2 szklanki marynaty Jabłko-Bourbon, i rezerwy na sos Jabłko-Bourbon.
Wlać pozostałe 2 szklanki marynaty jabłkowo-Bourbon do 2-gal. plastikowa torba do zamrażarki z zamkiem błyskawicznym; dodaj pierś z indyka. Zamknąć worek i schłodzić co najmniej 8 godzin lub do 24 godzin, obracając od czasu do czasu.
Wyjąć pierś indyka z worka, odrzucając marynatę.
Umieść mąkę w torbie piekarnika; wstrząśnij, aby pokryć wnętrze torby.
Umieścić torebkę w płytkiej patelni do pieczenia; umieścić seler i pokrojoną cebulę wewnątrz torby.
Pierś z indyka posmarować roztopionym masłem i umieścić na wierzchu warzyw w woreczku. Zamknij torbę z nylonowym krawatem; Wytnij 6 (1/2 cala) szczelin w górnej części torby.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę i 45 minut lub do momentu włożenia termometru mięsnego do najgrubszej porcji piersi indyka 17
Pierś z indyka wyjąć z worka na talerz.
Do średniej miski wlać kapiące worki przez sitko z siatki drucianej, usuwając cząstki stałe w sitku i rezerwując kapiące (około 2 szklanki) w misce na sos jabłkowo-Bourbonowy.
W razie potrzeby udekorować i podawać z sosem.
Uwaga: jeśli podwoisz przepis, po prostu umieść oba worki piekarnika obok siebie w tej samej patelni do pieczenia i upiecz zgodnie z zaleceniami.