Kiełbasa i pieczarki Penne Gratin

Kiełbasa i pieczarki Penne Gratin
Kiełbasa i grzyb Penne Gratin może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.13 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 39g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 792 kalorie. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 265 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz grzyby d, pełnoziarnistą mozzarellę, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest super. Spróbuj Zapiekanka Penne z kiełbasą, koprem i pieczarkami, Jedno danie kiełbasa i pieczarki Penne, oraz Kiełbasa z indyka, pieczarki i zapiekanka ziemniaczana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować penne w garnku z makaronem wrzącej osolonej wody (2 łyżki soli na 6 litrów wody), aż al dente. Rezerwa 1/2 szklanki wody do gotowania makaronu, następnie odsączyć makaron i przenieść do ognioodpornego naczynia do pieczenia 3-quart.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
PennePenne
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
GarnekGarnek
2
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
3
Tymczasem gotować kiełbasę w 1 łyżka oleju w 12-calowej patelni nonstick na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu i rozbijając wszelkie duże kawałki, aż nie będzie już różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Przenieść łyżką szczelinową do miski, pozostawiając tłuszcz na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
PatelniaPatelnia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać pozostałą łyżkę oleju do patelni wraz z grzybami i czosnkiem, a następnie gotować na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby będą złote, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Powrót kiełbasa na patelni wraz ze śmietaną, zastrzeżone 1/2 szklanka wody do gotowania, zaokrąglone 1/4 łyżeczka soli, i 1/4 łyżeczka pieprzu i gotować na dużym ogniu, mieszając raz lub dwa razy, aż zgęstnieje, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
PieprzPieprz
KremKrem
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Wlać makaron, następnie wymieszać Parmigiano-Reggiano, 1/2 szklanki mozzarelli i sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
MakaronyMakarony
SólSól
8
Rozłóż równomiernie w naczyniu do pieczenia i top z pozostałą mozzarellą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
9
Broil 3 do 4 cali od ciepła, aż złoty kolor w plamach, o 5 protokół.
1
zielona sałatka
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Magazyn