Kiełbasa i pieczarki Penne Gratin
Kiełbasa i grzyb Penne Gratin może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.13 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 39g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 792 kalorie. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 265 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz grzyby d, pełnoziarnistą mozzarellę, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest super. Spróbuj Zapiekanka Penne z kiełbasą, koprem i pieczarkami, Jedno danie kiełbasa i pieczarki Penne, oraz Kiełbasa z indyka, pieczarki i zapiekanka ziemniaczana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować penne w garnku z makaronem wrzącej osolonej wody (2 łyżki soli na 6 litrów wody), aż al dente. Rezerwa 1/2 szklanki wody do gotowania makaronu, następnie odsączyć makaron i przenieść do ognioodpornego naczynia do pieczenia 3-quart.
Tymczasem gotować kiełbasę w 1 łyżka oleju w 12-calowej patelni nonstick na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu i rozbijając wszelkie duże kawałki, aż nie będzie już różowy.
Przenieść łyżką szczelinową do miski, pozostawiając tłuszcz na patelni.
Dodać pozostałą łyżkę oleju do patelni wraz z grzybami i czosnkiem, a następnie gotować na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby będą złote, o 3 protokół.
Powrót kiełbasa na patelni wraz ze śmietaną, zastrzeżone 1/2 szklanka wody do gotowania, zaokrąglone 1/4 łyżeczka soli, i 1/4 łyżeczka pieprzu i gotować na dużym ogniu, mieszając raz lub dwa razy, aż zgęstnieje, o 4 protokół.
Wlać makaron, następnie wymieszać Parmigiano-Reggiano, 1/2 szklanki mozzarelli i sól do smaku.
Rozłóż równomiernie w naczyniu do pieczenia i top z pozostałą mozzarellą.
Broil 3 do 4 cali od ciepła, aż złoty kolor w plamach, o 5 protokół.