Budyń chlebowy Brioche z rabarbarem i imbirem

Budyń chlebowy Brioche z rabarbarem i imbirem
Rabarbar i imbir Brioche chleb Pudding może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 347 kalorii, 4G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 83 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Jeśli masz masło, fasolę waniliową, ciężką śmietanę do ubijania i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Budyń Chlebowy Brioche, Bananowy Brioche Chleb Pudding, oraz Budyń Chlebowy Z Jagodami Brioche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Konfitury trzepaczka i 1/2 szklanki wody w ciężkiej dużej patelni na średnim ogrzaniu, aż konserwy rozpuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Posypać imbirem i skórką pomarańczową. Rabarbar równomiernie rozsypać na patelni. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając bardzo delikatnie, aż rabarbar jest lekko miękki, ale nadal nienaruszone, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
RabarbarRabarbar
ImbirImbir
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wlać mieszaninę na duże sito ustawione na dużym rondlu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
SitoSito
4
Odstawić 15 minut. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Owoce i syrop przykryć osobno i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
SyropSyrop
1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Cukier i jajka ubić w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Mleko i śmietanę umieścić w dużym rondlu. Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii. Doprowadzić do duszenia na średnim ogniu. Stopniowo dodawać gorącą mieszaninę śmietany do mieszaniny jaj, ubijając krem do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
BudyńBudyń
KremKrem
NasionaNasiona
MlekoMleko
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Masło 13 x 9 x 2-calowe owalne naczynie do pieczenia. Ułóż w naczyniu wystarczającą ilość kromek chleba, aby pokryć dno (niektóre przestrzenie pozostaną między kromkami). Połówkę rabarbaru równomiernie wymieszać. Powtórz z chlebem i rabarbarem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RabarbarRabarbar
MasłoMasło
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Polać kremem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
6
Umieść naczynie do pieczenia na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
7
Dodaj tyle gorącej wody do patelni, aby dojść do połowy boków naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Piec budyń, aż tylko ustawić w centrum, o 50 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Wyjąć z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Odstawić w łaźni wodnej 30 minut; usunąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
11
Gotuj zarezerwowany syrop, aż zmniejszy się do 1 szklanki, o 10 protokół. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
12
Wierzch puddingu posmarować syropem rabarbarowym. Łyżka ciepłego budyniu do gołąbków; wierzch z syropem i bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
RabarbarRabarbar
SyropSyrop
13
Bon Appétit
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn