Pierś z indyka faszerowana kiełbasą, koprem i złotymi rodzynkami

Pierś z indyka faszerowana kiełbasą, koprem i złotymi rodzynkami
Pierś z indyka faszerowana kiełbasą, koprem włoskim i złotymi rodzynkami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 529 kalorii, 60g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Mieszanka kiełbas, oliwa z oliwek, złote rodzynki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pierś indyka faszerowana macą i koprem włoskim, Ryż z koprem włoskim i złotymi rodzynkami, oraz Pierś z indyka faszerowana kapustą i kiełbasą dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia30
Magazyn