Piersi z kurczaka z kozim serem i ognistymi pomidorami
Piersi kurczaka z kozim serem i ognistymi pomidorami to bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 212 kalorii, 30g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól morską i pieprz, pomidory pieczone w ogniu, kruszy się kozi ser i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Piersi z kurczaka faszerowane z kozim serem i suszonymi pomidorami, Piersi z kurczaka faszerowane kozim serem i suszonymi pomidorami, oraz Pieczone Piersi Z Kurczaka Nadziewane Kozim Serem I Świeżym Czosnkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Kurczaka doprawić solą i pieprzem.
Umieść średni żaroodporny patelnię nonstick na dużym ogniu. Gdy jest gorąco, lekko zamglać patelnię sprayem i natychmiast dodać kurczaka obok siebie na patelni, aby nie dotykać. Gotować kurczaka tylko, aż będzie złoty brąz na zewnątrz, 1 do 2 minut na stronie.
Zdjąć patelnię z ognia i równomiernie ułożyć każdy kawałek kurczaka z około 2 łyżkami pomidorów, a następnie około 1/2 uncji sera.
Przenieść patelnię do piekarnika i piec kurczaka, aż nie jest już różowy wewnątrz i ser topi się, 5 do 9 protokół. Wierzch równomiernie z bazylią, w razie potrzeby.
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
Dodaj notatki moje notatki