Piersi Z Kurczaka W Sosie Karczochowo-Pieprzowym
Piersi z kurczaka w sosie Karczochowo-pieprzowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 212 kalorii, 25g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka marynowanych serc karczocha, papryka, mielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Piersi z kurczaka w sosie Karczochowo-oliwkowym, Piersi Z Kurczaka Nadziewane Karczochem, oraz Grillowany Szpinak Karczoch Nadziewane Piersi Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Osuszyć karczochy serca, zastrzegając marynatę. Karczochy drobno posiekać i wrzucić z pieczoną papryką; odstawić.
Kurczaka posypać równomiernie solą.
Ciepła 2 łyżki zastrzeżone karczoch marynaty w dużej patelni nonstick na średnim ogniu; dodać kurczaka, i gotować 2 do 3 minut z każdej strony lub aż złoty.
Wyjąć z patelni i ogrzać.
Dodaj czosnek na patelni; smażyć 30 sekund. Wymieszać w pozostałej marynacie karczochów, pieczona mieszanka pieprzu, wino, papryka, i zmielony czerwony pieprz, mieszając, aby rozluźnić rumiane cząstki z dna patelni. Powrót kurczaka na patelnię; przykryć i gotować 10 minut lub aż kurczak zostanie wykonany.