Piersi z kurczaka nadziewane włoską kiełbasą i bułką tartą

Piersi kurczaka nadziewane włoską kiełbasą i bułką tartą to bezmleczne przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 234 kalorie, 24g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, bulion drobiowy o mniejszej zawartości sodu, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Serowa kiełbasa i bazylia nadziewane piersi z kurczaka (Low Carb i bezglutenowe), Pieczone w piecu piersi z kurczaka z karczochami i bułką tostową, oraz Nadziewana papryka z kurczakiem włoską kiełbasą, ryżem i szpinakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zdjąć osłonkę z kiełbasy; pokruszyć kiełbasę.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj kiełbasę, cebula, i seler; smażyć 5 minut lub aż kiełbasa jest rumiane i cebula jest złoty.
Dodaj wino do patelni; gotuj 1 minutę lub do wchłonięcia większości płynu.
Pocierać każdą stronę chleba pokrojonymi bokami czosnku; odrzucić czosnek. Grubo pokruszyć chleb; dodać do mieszanki kiełbasy. Natkę pietruszki wymieszać, 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Odstawić 5 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta; wrzucić do połączenia.
Umieść każdą połowę piersi kurczaka między 2 arkuszami folii; Funt do grubości 1/4 cala za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Umieść połowę farszu po jednej stronie każdej połowy piersi kurczaka, pozostawiając 1-calową granicę wokół boków. Złóż pozostałą połowę każdej piersi kurczaka nad farszem i zabezpiecz drewnianymi kostkami.
Kurczaka posypać pozostałą 1/4 łyżeczki soli.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Zalać patelnię sprayem do gotowania.
Dodaj nadziewane połówki piersi kurczaka na patelnię; gotować 3 minuty z każdej strony.
Dodaj rosół z kurczaka, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut lub aż kurczak jest gotowy.
Usunąć drewniane kilofy; pokroić piersi na pół.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
To wspaniałe wino rezerwowe, produkowane wyłącznie z posiadłości Poggio Reale, jest wdzięcznym, aksamitnym winem o charakterystycznie ziemistych aromatach Sangiovese i dojrzałych, zrównoważonych smakach owocowych zrównoważonych odrobiną dębu.