Piersi z kurczaka nadziewane włoską kiełbasą i bułką tartą

Piersi z kurczaka nadziewane włoską kiełbasą i bułką tartą
Piersi kurczaka nadziewane włoską kiełbasą i bułką tartą to bezmleczne przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 234 kalorie, 24g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, bulion drobiowy o mniejszej zawartości sodu, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Serowa kiełbasa i bazylia nadziewane piersi z kurczaka (Low Carb i bezglutenowe), Pieczone w piecu piersi z kurczaka z karczochami i bułką tostową, oraz Nadziewana papryka z kurczakiem włoską kiełbasą, ryżem i szpinakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zdjąć osłonkę z kiełbasy; pokruszyć kiełbasę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
2
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj kiełbasę, cebula, i seler; smażyć 5 minut lub aż kiełbasa jest rumiane i cebula jest złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
SelerSeler
CebulaCebula
4
Dodaj wino do patelni; gotuj 1 minutę lub do wchłonięcia większości płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Pocierać każdą stronę chleba pokrojonymi bokami czosnku; odrzucić czosnek. Grubo pokruszyć chleb; dodać do mieszanki kiełbasy. Natkę pietruszki wymieszać, 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
KiełbasaKiełbasa
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
ChlebChleb
SólSól
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
6
Odstawić 5 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta; wrzucić do połączenia.
7
Umieść każdą połowę piersi kurczaka między 2 arkuszami folii; Funt do grubości 1/4 cala za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KurczakaPierś Z Kurczaka
MięsoMięso
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Meat TenderizerMeat Tenderizer
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
8
Umieść połowę farszu po jednej stronie każdej połowy piersi kurczaka, pozostawiając 1-calową granicę wokół boków. Złóż pozostałą połowę każdej piersi kurczaka nad farszem i zabezpiecz drewnianymi kostkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KurczakaPierś Z Kurczaka
FarszFarsz
9
Kurczaka posypać pozostałą 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
SólSól
10
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Zalać patelnię sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Dodaj nadziewane połówki piersi kurczaka na patelnię; gotować 3 minuty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Piersi KurczakaPołówki Piersi Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Dodaj rosół z kurczaka, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut lub aż kurczak jest gotowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
13
Usunąć drewniane kilofy; pokroić piersi na pół.
14
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
To wspaniałe wino rezerwowe, produkowane wyłącznie z posiadłości Poggio Reale, jest wdzięcznym, aksamitnym winem o charakterystycznie ziemistych aromatach Sangiovese i dojrzałych, zrównoważonych smakach owocowych zrównoważonych odrobiną dębu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn