Zapiekane piersi z kurczaka faszerowane macą to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.66 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 490 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Udaj się do sklepu i odbierz zmielone goździki, oliwę z oliwek, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć ziemi ziele angielskie można śledzić to danie główne z Ziele angielskie Angel Food Cakes z twarogiem ananasowym i suszonym w piecu Pi jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowane marokańskie przyprawione piersi z kurczaka nadziewane kuskusem i orzeszkami pinii, Nadzienie z klopsików z kurczaka do nadziewanych kulek Macy, oraz Piersi Z Kurczaka Przyprawione Cajun dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 218° z regałami w górnej i dolnej części.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Ugotować cebulę i paprykę w 3 łyżki oleju w 12-calowej patelni ciężkiej na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną i złoty, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodać czosnek i gotować, często mieszając, 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
4
Podczas gdy mieszanka cebuli gotuje, opłucz macę farfel w durszlaku pod ciepłą bieżącą wodą, aż zmięknie, 30 sekund do 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maca
Cebula
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Durszlak
5
Spuścić, delikatnie naciskając, aby wydobyć nadmiar wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt
Woda
6
Wyjąć mieszankę cebuli z ognia i wymieszać farfel, pistacje, rodzynki, pietruszkę, 3/4 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy Pistacjowe
Pietruszka-nać
Rodzynki
Pieprz
Cebula
Sól
7
Ubijamy jajka i 3/4 szklanki bulionu, następnie mieszamy do mieszanki farfel.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
8
Odstawić 1 1/2 szklanki farszu i przenieść resztę do obficie naoliwione 1 1/2-quart płytkie naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
9
Piec farsz w naczyniu w dolnej trzeciej części piekarnika, aż ustawi się i złocisty, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
10
Podczas pieczenia farszu wymieszać przyprawy z 1 łyżeczką soli i 1/2 łyżeczki pieprzu w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farsz
Pieprz
Przyprawy
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
11
Włóż nóż do parowania poziomo w środku grubszego końca każdej połowy piersi kurczaka, zatrzymując się około 1 cala od przeciwnego końca, a następnie otwórz nacięcie palcem, aby utworzyć kieszeń o szerokości 1 cala. Zapakuj do każdej kieszeni 3 łyżki farszu. Kurczaka osuszyć i dodać do przypraw, podrzucając do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z Kurczaka
Farsz
Cały Kurczak
Przyprawy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
12
Rozłóż dużą ognioodporną patelnię na 2 palniki, następnie dodaj pozostałe 3 łyżki oleju i podgrzej na średnim ogniu, aż się połyśnie. Podsmaż kurczaka, skórą w dół, aż skóra będzie głęboka złocista, około 5 minut. Turn chicken over, następnie piec w górnej trzeciej piekarnika, aż tylko gotowane przez, 16 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Kurczak
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
13
Przenieść kurczaka do półmiska i okrakiem patelni na 2 palniki, następnie dodać wino i deglaze przez gotowanie, mieszając i skrobanie się brązowe kawałki, 1 minutę. Wymieszać 3/4 szklanki bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Kurczak
Bulion
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
14
Ubić razem pozostałą 1/4 szklanki bulionu i skrobi ziemniaczanej i ubić w sosie, a następnie gotować, ubijając, aż lekko zgęstnieje, o 2 protokół. Przecedzić sos przez sito o drobnych oczkach do miarki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Ziemniaczana
Bulion
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Trzepaczka
Sito
15
Odstawić, aż tłuszcz wzrośnie do góry, 1 do 2 minut, a następnie odtłuścić i wyrzucić tłuszcz (lub użyć separatora tłuszczu). SOS doprawić solą.