Piersi Z Kaczki Zawinięte W Boczek
Piersi z kaczki zawinięte w boczek to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 95g białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 921 kalorii. Na 14,06 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, połówki piersi kaczki, sos sałatkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sos sałatkowy można śledzić to danie główne z Jedna Miska Ciasta Czekoladowego jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 71%. Podobne przepisy to Piersi Z Kurczaka Owinięte Boczkiem, Piersi Z Kurczaka Zawinięte W Boczek, oraz Piersi z kurczaka zawinięte w boczek i szałwię.
Instrukcje
Wymieszać sól i wodę. Odstawić 2/3 mieszaniny, a resztę przelać do szklanego naczynia do pieczenia. Kaczkę moczyć w słonej wodzie przez noc, aby usunąć gamey. Zmienić słoną wodę dwa razy, lub do większości jasne.
Następnego ranka wyrzuć słoną wodę i zalej piersi kaczki sosem sałatkowym i marynuj przez co najmniej 8 godzin.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Owinąć każdą pierś na pół w jeden pas boczku i zabezpieczyć wykałaczką.
Umieścić piersi w naczyniu do pieczenia 9x13 cali.
Piec około 1 godziny, lub aż boczek będzie chrupiący, a kaczka jest gotowana.