Piersi z kaczki w sosie malinowym

Piersi z kaczki w sosie malinowym
Piersi z kaczki z sosem malinowym może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 393 kalorie, 45g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.54 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka malin, zmielony cynamon, połówki piersi kaczki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 73%. Spróbuj Pieczone piersi kaczki z polewą Malinowo-miodową, Piersi z kaczki w sosie z zielonego pieprzu, oraz Piersi z kaczki z miodowym sosem kolendrowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik na ustawienie brojlerów. Użyj widelca, aby zdobyć piersi kaczki przez skórę i tłuszcz, ale nie aż do mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
2
Podgrzej dużą patelnię ciężką na średniej wysokości. Smażyć piersi kaczki od strony dołu, aż skóra się zarumieni i skończy się tłuszcz, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Wyjąć piersi z patelni i wylać większość tłuszczu. Odstawić piersi na patelnię i smażyć skórę bokiem przez kolejne 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Wyjąć piersi z patelni i pozostawić na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Sól morską, cynamon i cukier Demerara wymieszać i posypać skórką piersi kaczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier DemeraraCukier Demerara
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
Papier RyżowyPapier Ryżowy
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
6
Większość tłuszczu wylać z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Wymieszać czerwone wino, cassis, i skrobia kukurydziana w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczka Półsłodkiej CzekoladyTabliczka Półsłodkiej Czekolady
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
Creme De CassisCreme De Cassis
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
8
Wlać do patelni i dusić przez 3 minuty, stale mieszając, aż sos zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Dodajemy maliny i gotujemy na wolnym ogniu przez minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
10
Piecz piersi kaczki skórą do góry, aż cukier zacznie karmelizować, o 1 minutę. Piersi kaczki pokroić cienko, polać sosem i podawać na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn