Piersi kurczaka Ryszarda
Piersi kurczaka Ryszarda wymagają ok. 45 minut od początku do końca. To danie główne ma 478 kalorii, 57g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,88 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ser mozzarella, rozmaryn, mąka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 69%. Podobne przepisy to Richard ' s Sloppy Joes, Richard Blais jako Aioli, oraz Richard Olney ' s Soupe au Pistou.
Instrukcje
Mąkę doprawić przyprawą do drobiu. Piersi z kurczaka zanurzyć w przyprawionej mące. Roztopić masło z olejem na średniej patelni na średnim ogniu, smażyć kurczaka w gorącej mieszaninie masła przez około 5 minut z każdej strony, w zależności od grubości.
Kurczaka wyjąć i odstawić na bok (ogrzać.)
Deglaze patelni z Marsala wina (deglazing jest wirowanie lub mieszając płyn w patelni do rozpuszczenia gotowanych cząstek żywności pozostałych na dnie).
Dodać posiekane grzyby, posiekaną cebulę i rozmaryn.
Saute przez 5 minut na dużym ogniu.
Powrót piersi z kurczaka na patelni, baste z kapieli, umieścić ser na piersiach i gotować przez kolejne 2 1/2 protokół z pokrywką na szczelnie. Nie dotykaj pokrywki!
Zdjąć z ognia i odstawić na 10 minut, aż piersi gotować przez. Sprawdź przyprawę i wyreguluj. Będziesz miał pulchne, soczyste piersi kurczaka można sobie wyobrazić!