Piersi Kurczaka Faszerowane Jabłkiem Z Boczkiem
Jabłko-boczek nadziewane piersi kurczaka może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.89 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 370 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, żurawinę, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Piersi kurczaka faszerowane cheddarem z sosem jabłkowo-Boczkowym, Jabłko nadziewane piersi z kurczaka w / Sweet Apple Glaze, oraz Boczek Feta Nadziewane Piersi Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu, aż chrupiące; usunąć boczek, zastrzegając 1 łyżka kapieli na patelni.
Podsmażyć posiekane jabłko w zastrzeżonych kapaniach na średnim ogniu 4 minuty.
Wyjąć z ognia; wymieszać z boczkiem, 1/4 szklanki żurawiny, i dalej 3 składniki.
Wytnij poziomą szczelinę o długości 3,5 cala przez najgrubszą część każdej piersi kurczaka, przecinając, ale nie przez drugą stronę, tworząc kieszeń. Mieszankę jabłkową wkładamy równomiernie do każdej kieszeni. Wytrzyj patelnię do czysta.
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Dodać kurczaka, i gotować 8 do 10 minut z każdej strony lub aż gotowe.
Dodaj pozostałe 1/4 Puchar żurawiny, Sok jabłkowy, brandy jabłkowe, i sól na patelni. Wymieszać skrobię kukurydzianą i 1 łyżkę wody, aż będzie gładka; wymieszać z mieszaniną soku i gotować, stale mieszając, 1 minutę lub aż zgęstnieje. Łyżką kurczaka, posypać orzechami pekan i pietruszką.