Piersi Indyka Panierowane
Panierowane piersi indyka może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 40g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 509 kalorii. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz bułkę tartą, mleko, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Piersi Indyka Panierowane, Piersi Z Kurczaka Panierowane, oraz Panierowane piersi z kurczaka nadziewane szpinakiem i serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W płytkiej misce połączyć bułkę tartą, parmezan i włoskie przyprawy.
Wlać mleko do innej płytkiej miski. Zanurz indyka w mleku, a następnie w mieszance okruchów.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować indyka przez 8 do 10 minut lub aż złoto brązowy, i soki uruchomić jasne.