Piersi bażanta z octem jabłkowym, jabłkami i granatami
Piersi bażanta z octem jabłkowym, jabłkami i granatami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $31.6 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 313g białka, 151 g tłuszczu, oraz w sumie 2795 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, rosół z kurczaka, piersi z bażanta i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby zużyć krem można śledzić to danie główne z Lody Jagodowe jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest solidne. Spróbuj Cydr-duszony Bażant z perłową cebulą i jabłkami, Pieczona kaczka z jabłkami, miodem i octem jabłkowym, oraz Pieczona wieprzowina z jabłkami, octem jabłkowym i rozmarynem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Pound piersi lekko młotkiem mięsa do stałej grubości. Dobrze doprawić solą i pieprzem. W 10-calowej do 12-calowej patelni saute rozgrzać masło na średnim ogniu, aż piana ustąpi.
Dodać piersi bażanta, skóra w dół, i gotować, aż złoty kolor, o 8 do 10 protokół.
Umieść patelnię w piekarniku 8 do 10 minut.
Wyjąć patelnię z piekarnika i piersi z patelni.
Dodać szalotki do patelni i wymieszać. Gotować na średnim ogniu, aż zmiękną, o 4 do 5 protokół.
Dodaj ocet jabłkowy i jabłka i gotuj, aż ocet rozproszy się o połowę.
Dodać bulion i śmietanę i doprowadzić do wrzenia. Powrót piersi bażanta na patelnię i gotować, aż sos zmniejszy się o połowę. Doprawić solą i pieprzem i podawać od razu. Łyżką sosu i posypać pestkami granatu.