Pierogi Z Twarogiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu wschodnioeuropejskich przepisów, więc wypróbuj Twarożkowe Perogi. Ta przystawka ma 171 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka soli, twarogu suchego, oleju roślinnego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pierogi z boczkiem i serem, Sałatka twarożkowa z serem Feta i orzechami, oraz Twarożkowy Placek.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj twaróg, żółtka i 3/4 łyżeczki soli. Odstawić.
W osobnej misce wymieszaj mąkę, 1 łyżeczkę soli i proszek do pieczenia.
Wlać olej roślinny i zimną wodę i wymieszać lub zagnieść na gładkie ciasto.
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni i pokrój na 3-calowe okręgi za pomocą szklanki, puszki lub foremki do ciastek.
Umieść łyżkę nadzienia z twarogu na każdym kółku. Złóż na pół i szczyp krawędzie razem do uszczelnienia.
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Ostrożnie wrzuć perogi do wody i gotuj przez 3 do 4 minut lub do momentu, aż unoszą się.
Wyjmij z wody łyżką szczelinową i umieść na stojaku chłodzącym ustawionym nad blachą do pieczenia, aby spuścić nadmiar wody.