Pierogi Z Pieczonych Owoców
Pieczone pierogi owocowe mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja zawiera 470 kalorii, 6G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 42 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka syropu klonowego, mąki, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Pieczone Pierogi Z Groszkiem, Pieczone Pierogi Z Mąki Kukurydzianej, oraz Pieczone Pierogi Z Jabłkami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia o wymiarach 7x11 cali.
W dużej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sól i brązowy cukier.
Wlać mleko i wymieszać, aby uformować ciasto. Skręć na dobrze obsypaną mąką powierzchnię i rozwałkuj.
Pokroić w kwadraty 6 - 6 cali.
Umieść całe jabłko na środku każdego kwadratu. Napełnij rdzeń jagodami.
Mżawka z syropem klonowym. Wyciągnij rogi ciasta i szczyp krawędzie razem do uszczelnienia.
Na przygotowaną patelnię ułożyć pierogi i posypać cynamonem i gałką muszkatołową.
Połączyć pozostały syrop klonowy z wystarczającą ilością wody, aby przelać pierogi na głębokość 1 cala w naczyniu. Pozostałe Skórki borówek i jabłek zanurzyć w płynie z suszoną skórką pomarańczową.
Piec w nagrzanym piekarniku 45 protokół, fastrygowanie w razie potrzeby, aż chrupiące i rumiane.
Podawać na ciepło z sosem.