Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pierogów z kurczakiem i rozmarynem. Jedna porcja zawiera 383 kalorie, 32G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, jajko, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rosół Einat Admony z Gondi (irańskie pierogi z kurczakiem i ciecierzycą), Chicken Shui Jiao (gotowane pierogi z kurczaka), oraz Kurczak i pierogi III dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 5 składników w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 15 minut lub aż kurczak zostanie wykonana.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Zdjąć patelnię z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Usunąć kawałki kurczaka z bulionu; lekko ostudzić. Odcedzić bulion przez sito do dużej miski; wyrzucić ciała stałe.
Połącz 1/4 szklanki mąki i 1/4 szklanki wody, mieszając trzepaczką, aż do dobrze wymieszanego, tworząc zawiesinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
15
Dodać mieszaninę mąki do patelni; gotować na wolnym ogniu 3 protokół. Ciasto z kluskami, 1 łyżka stołowa na kluskę, wrzucić na masę z kurczaka, aby uformować 12 pierogów. Przykryj i gotuj 7 minut (nie pozwól, aby bulion się zagotował).