Black-Eyed Peas and Cornmeal Dumplings może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 457 kalorii, 20g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać hickory-wędzony boczek, mąka, mąka kukurydziana, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć maślankę, można śledzić to danie główne z Placek Maślany jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka z fasoli z czarną fasolą, Black-Eyed Peas, Pepp, Sałatka z ostryg kukurydzianych i groszku z Jalapeno, oraz Garlicky krewetki pieprz czarny i Black-Eyed Peas.
Instrukcje
1
Boczek ugotować w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
2
Usunąć boczek z patelni; drobno posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Wyjąć 1 łyżkę kapieli z patelni; odstawić. Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj 1 szklanka cebuli do pozostałych kapieli na patelni; smażyć 3 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać czosnek; smażyć 1 minutę, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
6
Dodaj bulion, 1 1/2 szklanki wody, sól, pieprz i groszek na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Częściowo przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 35 minut lub aż groch będą miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
1 Pasek Skórki Z Cytryny
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Masło pokroić w mieszaninę mąki blenderem do ciast lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
10
Dodać boczek, 1 łyżkę kapieli i maślankę; mieszać aż do wyrośnięcia wilgotnego ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
11
Wilgotnymi rękami delikatnie podzielić mieszaninę na 12 równych porcji. Wrzucić pierogi, po jednym na raz, na patelnię; przykryć i gotować 8 minut lub aż pierogi są gotowe, mieszając od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
12
Podawać z ostrym sosem, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone