Pierogi Wontony

Pierogi Wontony
Pierogi Wontons mogą być tylko Wschodnioeuropejskie przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis służy 50 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 36 kalorii. 56 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 1 godzina. Mieszanka skórek wonton, liście kolendry, olej sezamowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pierogi, Pierogi, oraz Patelnia Na Pierogi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piecz ziemniaki, umieszczając je w piekarniku 400 F do miękkości, o 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Ostudzić, a następnie wyjąć pieczony miąższ ziemniaka. Odrzuć Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
3
Aby zrobić nadzienie: w średniej wielkości misce do mieszania, rozbijaj lekko ziemniaki widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Majonez Do WiązaniaMajonez Do Wiązania
4
Dodaj ser rolnika, ser cheddar, sos sojowy, olej sezamowy, fermentowaną pastę z fasoli, kolendrę, czarny pieprz i ziarna pieprzu syczuańskiego i wrzuć do połączenia, uważając, aby nie zepsuć zbyt dużo ziemniaków. W mieszance nadal powinny być widoczne kawałki ziemniaków. Doprawić do smaku solą. Napełnianie wontonów może być przechowywane w szczelnym pojemniku chłodniczym przez okres do dwóch dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser FarmerskiSer Farmerski
Kraft® Ostry Ser CheddarKraft® Ostry Ser Cheddar
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe KawałkiZiemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
5
Umieść 1/2 do 3/4 łyżeczki nadzienia w środku owijki wonton i zwilż brzegi wodą. Złóż jeden róg w kierunku przeciwległego rogu, tworząc trójkątny woreczek. Uszczelnij, dbając o wypchnięcie jak największej ilości powietrza. Po zapieczętowaniu połącz dwa rogi długiego końca trójkąta, tworząc zaokrągloną torebkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
6
Przenieść wonton do obramowanej blachy do pieczenia wyłożonej pergaminem. Powtarzaj, aż do użycia całego wypełnienia, upewniając się, że wontons nie dotknie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Przynieś duży garnek wody do wrzenia i dodaj 1/4 wontonów. Gotować, aż po prostu zaczną unosić się, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
8
Usuń z rowkiem łyżką lub siatki drucianej pająka i przenieść do pergaminu pokryte blachy do pieczenia. Oddzielić wontonów, żeby się nie dotykali. Powtórz z pozostałymi trzema partiami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
9
Podgrzać 2 łyżki oleju roślinnego w 12-calowej patelni żeliwnej lub nieprzywierającej na średnim ogniu na średnim ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
10
Dodaj tyle wontons, jak można zmieścić w jednej warstwie i gotować, wirowanie patelni od czasu do czasu, aż złoty kolor brązowy i chrupiące na dole.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
11
Przenieś wontony na talerz sering z chrupiącą stroną do góry. Powtórz z pozostałymi partiami.
12
Podawać z olejem chili lub sosem sojowym do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej ChiliOlej Chili
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje50
Ocena Zdrowia0
Magazyn