Pierogi wieprzowo-krewetkowe po kantońsku

Pierogi wieprzowo-krewetkowe po kantońsku
Kantoński styl pierogi wieprzowe i krewetkowe wymaga z grubsza 50 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 60 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 40. 77 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz zieloną cebulę, sól, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest dobre. Spróbuj Krewetki po kantońsku i kapusta Napa, Grillowana Wieprzowina Po Kantońsku, oraz Kantońskie Lepkie Pierogi Ryżowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć wieprzowinę, rukola wodna, kasztany wodne, zielona cebula,sos ostrygowy, olej sezamowy, czosnek, sos sojowy, mielony biały pieprz i sól i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielony Biały PieprzMielony Biały Pieprz
Kasztany WodneKasztany Wodne
Sos OstrygowySos Ostrygowy
Zielona CebulaZielona Cebula
Olej SezamowyOlej Sezamowy
Rukiew WodnaRukiew Wodna
Sos SojowySos Sojowy
CzosnekCzosnek
WieprzowinaWieprzowina
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Umieść 1/2 łyżeczki tego nadzienia na każdej skórce pierogów.
3
Umieść 1 krewetkę na nadzieniu, lekko zwilż krawędź Skórki pieróg, złóż i uszczypnij palcami, aby utworzyć pieczęć dookoła.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrewetkiKrewetki
4
Gotować: pierogi smażyć na dużej patelni na średnim ogniu z olejem przez 15 minut, obracając w połowie lub
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Umieść je w garnku z wrzącą wodą na 10 minut; odcedzić i podawać w gorącym bulionie z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia3
Magazyn