Pierogi Wegetariańskie Na Parze
Pierogi Wegetariańskie na parze mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 50 i kosztuje 11 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 14 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka jaj, sos sojowy, Skórki gyoza i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 11%. Podobne przepisy to Pierogi na parze, Pierogi Warzywne Na Parze, oraz Pierogi Warzywne Na Parze.
Instrukcje
Umieść tofu na kilku warstwach ręczników papierowych i przykryj dodatkowymi ręcznikami papierowymi.
Odstawić 30 minut, naciskając od czasu do czasu.
Miejsce tofu w dużej misce, i zacieru widelcem, aż będzie gładka. Odstawić tofu na bok.
Połączyć wrzącą wodę i grzyby w misce; przykryć i odstawić 20 minut lub do miękkości.
Umieść grzyby i kasztany wodne w robocie kuchennym; pulsuj 5 razy lub do zmielenia.
Dodać mieszaninę grzybów, marchew, i następne 7 składników (marchew przez 4 łyżeczki skrobi kukurydzianej) do tofu; dobrze wymieszać.
Praca z 1 won Ton owijarki na raz (przykryj pozostałe owijarki, aby nie wyschły), łyżka 1 łyżeczka mieszanki tofu do środka każdego opakowania. Zwilżyć krawędzie owijki wodą; doprowadzić 2 przeciwległe rogi do środka, zaciskając punkty do uszczelnienia. Przynieś pozostałe 2 rogi do środka, ściskając krawędzie razem, aby uszczelnić.
Na dużej blasze do pieczenia posypanej 1 łyżeczką skrobi kukurydzianej ułożyć pierogi, boki ułożyć do góry (przykryć luźno ręcznikiem, aby nie wyschły).
Ułóż jedną trzecią pierogów w jednej warstwie w parowniku warzywnym pokrytym natryskiem do gotowania. Pierogi parowe, pod przykryciem, przez 15 minut.
Kluski wyjąć z parownika, odstawić i ogrzać. Powtórz procedurę z pozostałymi pierogami.
Połączyć 1/2 szklanki sosu sojowego i 1/4 szklanki wody w małej misce.