Pierogi Kimchi

Pierogi Kimchi
Pierogi z Kimchi mogą być tylko Koreański przepis, którego szukasz. Na 18 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 40. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 44 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz makaron z wermiszelem, kimchi z kapusty napa, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Pierogi Kimchi Na Parze (Jjin Kimchi Mandu), Kimchi Mandu (Koreańskie Pierogi Kimchi), oraz Pierogi z wieprzowiną i Kimchi.

Instrukcje

1
Miejsce tofu na talerzu wyłożonym ręcznikiem papierowym. Top z drugim ręcznikiem papierowym i umieścić talerz na górze. Pozostawić do drenażu na 15 minut. Palcami rozbij tofu, aż będzie przypominał pokruszony ser feta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
2
W małym rondlu zagotuj 1 litr wody i usuń z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Dodaj makaron, przykryć, i niech strome, aż makaron zmiękną, o 5 protokół. Makaron drobno posiekać (należy mieć około 1/2 szklanki posiekanego makaronu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
4
Połącz tofu, makaron, kimchi, jajko, sos sojowy i olej sezamowy w małej misce. Wymieszać widelcem do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
KimchiKimchi
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Aby napełnić pierogi, umieść około 2 łyżeczki nadzienia w środku pojedynczego opakowania. Zwilżyć wilgotną końcówką palca, następnie złożyć i uszczelnić za pomocą zaciskania krawędzi. Zestaw uformowany pieróg na obramowanej blasze do pieczenia wyłożonej papierem pergaminowym. Trzymaj niewypełnione owijki pod wilgotnym ręcznikiem kuchennym, aby zapobiec wysuszeniu. Uwaga: uformowane pierogi na tym etapie można przechowywać w lodówce do 1 dnia. W przypadku długotrwałego przechowywania zamrozić pierogi na tacy (nie pozwól im wytrzymać podczas zamrażania lub będą trzymać się razem), wyjąć po zamrożeniu i przechowywać w zamrażarce w torbie z zamkiem błyskawicznym do 3 miesięcy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
6
Aby ugotować, przynieś 3 ćwiartki wody do walcowania w garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
7
Dodaj dupmling ans gotować, aż skórki są po prostu przezroczyste, 4 do 6 protokół.
8
Kluski wyjąć z wody łyżką szczelinową lub pająkiem i w razie potrzeby podawać natychmiast z sosem sojowym i octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje40
Ocena Zdrowia2
Magazyn