Pierogi foie Gras z foie gras to bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 801 kalorii, 45g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 32,05 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 60% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, grzyby shiitake, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cynamon można śledzić to danie główne z Krówka Cynamonowa jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Sprawdza się jako drogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pierogi foie Gras z foie gras, Pieczone Foie Gras z kremem imbirowym, oraz Zapiekane Foie Gras z figą Mostardan i świeżymi figami.
Instrukcje
1
Włóż świńskie nóżki do garnka z zapasami i zagotuj. Odtłuszczone i dodać cynamon, anyż Gwiaździsty, grzyby, imbir, i sos sojowy i pieprz, do smaku. Gotować na wolnym ogniu, od czasu do czasu, aż świńskie stopy będą miękkie, około 3 godzin. Szczep. Smak i dostosować przyprawy; może być słony od zmniejszenia więc dodać trochę wody w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Starta
Scotch Bonnet Chile, Posiekane
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
świńskie Stopy
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
1
Połącz octy, imbir i pieprz w dużym rondlu, doprowadzić do wrzenia, i gotować, aż zostanie zredukowana do konsystencji glazury jak. Przecedzić przez sito i przechowywać w lodówce; utrzymuje się w nieskończoność. Aby foie mus: Rozgrzej piekarnik do 275 stopni F. doprawić foie gras i skrawki, jeśli używasz, obficie z solą i pieprzem i odstawić na noc do lodówki. Zapakuj do formy terrine, przykryj i umieść formę w patelni do pieczenia wypełnionej gorącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Foie Gras
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Piec, aż po prostu zaczyna się topić i jest ciepła w centrum, o 45 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
1
Mąkę i szczyptę soli wymieszać w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życie
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Dodać wrzącą wodę i wymieszać łyżką, aż połączy się jako ciasto. Zagniatać na mące, aż będzie gładka. Ustaw w naoliwionej misce, przykryj plastikiem i pozostaw 30 minut. W małej misce ubij razem jajko, wodę i szczyptę soli. Na posmarowanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto, aż będzie miało nieco mniej niż 1/8 cala grubości. Używając noża do ciastek lub noża, wytnij z ciasta 8 (3 1/2 cala) rund o średnicy; staraj się nie obracać zbyt wiele kawałków.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
48 Do 56 Cukierków Life Savers
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Cukierki Life Savers
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Umyj Każde opakowanie płynem do mycia jajek.
4
Wyciąć mały kwadrat musu foie z terryny i ustawić go w środku opakowania, wraz z kilkoma kostkami jicamy i małym dolopem zupy żelowanej. Złóż na pół, naciśnij kieszenie powietrzne i gniecenie, naciskając na szew do uszczelnienia i tworzą pół księżyców. Gotować natychmiast lub zamrażać do 1 tygodnia. Aby służyć: ustawić parowiec nad garnkiem z 1-cala wrzącej wody. Pierogi na parze (jeśli zamrożone, nie rozmrażaj najpierw), bez tłoczenia parowca, aż do nadmuchania, 4 do 5 minut. Podczas gdy pierogi gotować, umieścić mąkę instant na talerzu. Doprawić foie gras solą i pieprzem i zagotować w mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Foie Gras
Jicama
Cukierki Ratujące życie
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
5
Rozgrzać patelnię na dużym ogniu, a gdy jest gorąco, sear foie gras aż rumiane z obu stron, ale tylko ciepłe wewnątrz, o 1 minuta na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Foie Gras
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Przełożyć na deskę i pokroić na 8 sztuk. Udekoruj każdy talerz redukcją octu i ułóż na wierzchu 1 pierożek. U góry każdej pierożki kawałek zapiekanego foie gras i szczyptą szalotki julienne w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Foie Gras
Redukcja
Cały Imbir, Rozgnieciony
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
7
Podawać z pałeczkami i chińską łyżką do zupy, aby Restauracja mogła doświadczyć soku w kluskach. Ten przepis został dostarczony przez profesjonalnych kucharzy i został pomniejszony o przepis masowy dostarczony przez restaurację. Kucharze Food Network Kitchens nie przetestowali tego przepisu, we wskazanych proporcjach, dlatego nie możemy przedstawić żadnych wyników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Galaretka Z Pomarańczy Pokrojona W Kliny, Idealna Na Nos