Pierogi foie Gras z foie gras

Pierogi foie Gras z foie gras
Pierogi foie Gras z foie gras to bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 801 kalorii, 45g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 32,05 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 60% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, grzyby shiitake, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cynamon można śledzić to danie główne z Krówka Cynamonowa jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Sprawdza się jako drogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pierogi foie Gras z foie gras, Pieczone Foie Gras z kremem imbirowym, oraz Zapiekane Foie Gras z figą Mostardan i świeżymi figami.

Instrukcje

1
Włóż świńskie nóżki do garnka z zapasami i zagotuj. Odtłuszczone i dodać cynamon, anyż Gwiaździsty, grzyby, imbir, i sos sojowy i pieprz, do smaku. Gotować na wolnym ogniu, od czasu do czasu, aż świńskie stopy będą miękkie, około 3 godzin. Szczep. Smak i dostosować przyprawy; może być słony od zmniejszenia więc dodać trochę wody w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
świńskie Stopyświńskie Stopy
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1
Połącz octy, imbir i pieprz w dużym rondlu, doprowadzić do wrzenia, i gotować, aż zostanie zredukowana do konsystencji glazury jak. Przecedzić przez sito i przechowywać w lodówce; utrzymuje się w nieskończoność. Aby foie mus: Rozgrzej piekarnik do 275 stopni F. doprawić foie gras i skrawki, jeśli używasz, obficie z solą i pieprzem i odstawić na noc do lodówki. Zapakuj do formy terrine, przykryj i umieść formę w patelni do pieczenia wypełnionej gorącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Foie GrasFoie Gras
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Piec, aż po prostu zaczyna się topić i jest ciepła w centrum, o 45 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
Mąkę i szczyptę soli wymieszać w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać wrzącą wodę i wymieszać łyżką, aż połączy się jako ciasto. Zagniatać na mące, aż będzie gładka. Ustaw w naoliwionej misce, przykryj plastikiem i pozostaw 30 minut. W małej misce ubij razem jajko, wodę i szczyptę soli. Na posmarowanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto, aż będzie miało nieco mniej niż 1/8 cala grubości. Używając noża do ciastek lub noża, wytnij z ciasta 8 (3 1/2 cala) rund o średnicy; staraj się nie obracać zbyt wiele kawałków.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Umyj Każde opakowanie płynem do mycia jajek.
4
Wyciąć mały kwadrat musu foie z terryny i ustawić go w środku opakowania, wraz z kilkoma kostkami jicamy i małym dolopem zupy żelowanej. Złóż na pół, naciśnij kieszenie powietrzne i gniecenie, naciskając na szew do uszczelnienia i tworzą pół księżyców. Gotować natychmiast lub zamrażać do 1 tygodnia. Aby służyć: ustawić parowiec nad garnkiem z 1-cala wrzącej wody. Pierogi na parze (jeśli zamrożone, nie rozmrażaj najpierw), bez tłoczenia parowca, aż do nadmuchania, 4 do 5 minut. Podczas gdy pierogi gotować, umieścić mąkę instant na talerzu. Doprawić foie gras solą i pieprzem i zagotować w mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Foie GrasFoie Gras
JicamaJicama
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do DekoracjiOliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Rozgrzać patelnię na dużym ogniu, a gdy jest gorąco, sear foie gras aż rumiane z obu stron, ale tylko ciepłe wewnątrz, o 1 minuta na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Foie GrasFoie Gras
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Przełożyć na deskę i pokroić na 8 sztuk. Udekoruj każdy talerz redukcją octu i ułóż na wierzchu 1 pierożek. U góry każdej pierożki kawałek zapiekanego foie gras i szczyptą szalotki julienne w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Foie GrasFoie Gras
RedukcjaRedukcja
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
7
Podawać z pałeczkami i chińską łyżką do zupy, aby Restauracja mogła doświadczyć soku w kluskach. Ten przepis został dostarczony przez profesjonalnych kucharzy i został pomniejszony o przepis masowy dostarczony przez restaurację. Kucharze Food Network Kitchens nie przetestowali tego przepisu, we wskazanych proporcjach, dlatego nie możemy przedstawić żadnych wyników.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do DekoracjiOliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Galaretka Z Pomarańczy Pokrojona W Kliny, Idealna Na NosGalaretka Z Pomarańczy Pokrojona W Kliny, Idealna Na Nos

Składniki

9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweudziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)udziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)8krewetki i żyłkiŚwieżo zmielony czarny pieprzŚwieżo zmielony czarny pieprz1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreopieprz czarnypieprz czarny4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweChiński czarny ocetChiński czarny ocet2świńskie stopy, rozszczepioneświńskie stopy, rozszczepione2Średnia żółta cebula, posiekana(wątroba i szyja usunięte)(wątroba i szyja usunięte)1duży kijlody waniliowe i dodatkowe orzechy pekanlody waniliowe i dodatkowe orzechy pekan2suszone grzyby shiitakesuszone grzyby shiitake1opakowanie naturalnej mieszanki do ciastopakowanie naturalnej mieszanki do ciast2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka, więcej do ugniataniamąka, więcej do ugniatania8krewetki i żyłkiMąka Instant, do pogłębiania (zalecane: Wondra)Mąka Instant, do pogłębiania (zalecane: Wondra)4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.płat klasy B foie gras, oczyszczonypłat klasy B foie gras, oczyszczony851 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Grade A foie gras, deveinedGrade A foie gras, deveined8krewetki i żyłkiSkrawki Foie gras, opcjonalnieSkrawki Foie gras, opcjonalnie22 łyżki roztopionego masłaświeży imbir, nieobranyświeży imbir, nieobrany52 łyżki roztopionego masłaświeży imbir, nieobranyświeży imbir, nieobrany1jicama, pokrojona w kostkę 1/3 calajicama, pokrojona w kostkę 1/3 cala8krewetki i żyłkiOlej do miski lakierniczejOlej do miski lakierniczej8krewetki i żyłkiSólSól8krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz8krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony pieprzSól i świeżo zmielony pieprz8krewetki i żyłkiJulienned scallion greensJulienned scallion greens8krewetki i żyłkiSos sojowySos sojowy4Scotch Bonnet Chile, posiekaneScotch Bonnet Chile, posiekane4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebulion cielęcybulion cielęcy1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewrząca wodawrząca woda12 łyżeczki czosnku w proszkukońcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia81
Magazyn