Pierogi foie Gras z foie gras

Pierogi foie Gras z foie gras
Pierogi foie Gras z foie gras to bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 801 kalorii, 45g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 32,05 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 60% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, grzyby shiitake, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cynamon można śledzić to danie główne z Krówka Cynamonowa jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Sprawdza się jako drogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pierogi foie Gras z foie gras, Pieczone Foie Gras z kremem imbirowym, oraz Zapiekane Foie Gras z figą Mostardan i świeżymi figami.

Instrukcje

1
Włóż świńskie nóżki do garnka z zapasami i zagotuj. Odtłuszczone i dodać cynamon, anyż Gwiaździsty, grzyby, imbir, i sos sojowy i pieprz, do smaku. Gotować na wolnym ogniu, od czasu do czasu, aż świńskie stopy będą miękkie, około 3 godzin. Szczep. Smak i dostosować przyprawy; może być słony od zmniejszenia więc dodać trochę wody w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Papier RyżowyPapier Ryżowy
świńskie Stopyświńskie Stopy
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
1
Połącz octy, imbir i pieprz w dużym rondlu, doprowadzić do wrzenia, i gotować, aż zostanie zredukowana do konsystencji glazury jak. Przecedzić przez sito i przechowywać w lodówce; utrzymuje się w nieskończoność. Aby foie mus: Rozgrzej piekarnik do 275 stopni F. doprawić foie gras i skrawki, jeśli używasz, obficie z solą i pieprzem i odstawić na noc do lodówki. Zapakuj do formy terrine, przykryj i umieść formę w patelni do pieczenia wypełnionej gorącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
Foie GrasFoie Gras
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Piec, aż po prostu zaczyna się topić i jest ciepła w centrum, o 45 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1
Mąkę i szczyptę soli wymieszać w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać wrzącą wodę i wymieszać łyżką, aż połączy się jako ciasto. Zagniatać na mące, aż będzie gładka. Ustaw w naoliwionej misce, przykryj plastikiem i pozostaw 30 minut. W małej misce ubij razem jajko, wodę i szczyptę soli. Na posmarowanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto, aż będzie miało nieco mniej niż 1/8 cala grubości. Używając noża do ciastek lub noża, wytnij z ciasta 8 (3 1/2 cala) rund o średnicy; staraj się nie obracać zbyt wiele kawałków.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Umyj Każde opakowanie płynem do mycia jajek.
4
Wyciąć mały kwadrat musu foie z terryny i ustawić go w środku opakowania, wraz z kilkoma kostkami jicamy i małym dolopem zupy żelowanej. Złóż na pół, naciśnij kieszenie powietrzne i gniecenie, naciskając na szew do uszczelnienia i tworzą pół księżyców. Gotować natychmiast lub zamrażać do 1 tygodnia. Aby służyć: ustawić parowiec nad garnkiem z 1-cala wrzącej wody. Pierogi na parze (jeśli zamrożone, nie rozmrażaj najpierw), bez tłoczenia parowca, aż do nadmuchania, 4 do 5 minut. Podczas gdy pierogi gotować, umieścić mąkę instant na talerzu. Doprawić foie gras solą i pieprzem i zagotować w mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Foie GrasFoie Gras
JicamaJicama
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Rozgrzać patelnię na dużym ogniu, a gdy jest gorąco, sear foie gras aż rumiane z obu stron, ale tylko ciepłe wewnątrz, o 1 minuta na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Foie GrasFoie Gras
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Przełożyć na deskę i pokroić na 8 sztuk. Udekoruj każdy talerz redukcją octu i ułóż na wierzchu 1 pierożek. U góry każdej pierożki kawałek zapiekanego foie gras i szczyptą szalotki julienne w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Foie GrasFoie Gras
RedukcjaRedukcja
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
7
Podawać z pałeczkami i chińską łyżką do zupy, aby Restauracja mogła doświadczyć soku w kluskach. Ten przepis został dostarczony przez profesjonalnych kucharzy i został pomniejszony o przepis masowy dostarczony przez restaurację. Kucharze Food Network Kitchens nie przetestowali tego przepisu, we wskazanych proporcjach, dlatego nie możemy przedstawić żadnych wyników.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Galaretka Z Pomarańczy Pokrojona W Kliny, Idealna Na NosGalaretka Z Pomarańczy Pokrojona W Kliny, Idealna Na Nos
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia81
Magazyn