Pierogi foie Gras z foie gras

Pierogi foie Gras z foie gras
Pierogi foie Gras z foie gras to bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 801 kalorii, 45g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 32,05 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 60% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, grzyby shiitake, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cynamon można śledzić to danie główne z Krówka Cynamonowa jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Sprawdza się jako drogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pierogi foie Gras z foie gras, Pieczone Foie Gras z kremem imbirowym, oraz Zapiekane Foie Gras z figą Mostardan i świeżymi figami.

Instrukcje

1
Włóż świńskie nóżki do garnka z zapasami i zagotuj. Odtłuszczone i dodać cynamon, anyż Gwiaździsty, grzyby, imbir, i sos sojowy i pieprz, do smaku. Gotować na wolnym ogniu, od czasu do czasu, aż świńskie stopy będą miękkie, około 3 godzin. Szczep. Smak i dostosować przyprawy; może być słony od zmniejszenia więc dodać trochę wody w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
świńskie Stopyświńskie Stopy
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
1
Połącz octy, imbir i pieprz w dużym rondlu, doprowadzić do wrzenia, i gotować, aż zostanie zredukowana do konsystencji glazury jak. Przecedzić przez sito i przechowywać w lodówce; utrzymuje się w nieskończoność. Aby foie mus: Rozgrzej piekarnik do 275 stopni F. doprawić foie gras i skrawki, jeśli używasz, obficie z solą i pieprzem i odstawić na noc do lodówki. Zapakuj do formy terrine, przykryj i umieść formę w patelni do pieczenia wypełnionej gorącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Foie GrasFoie Gras
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Piec, aż po prostu zaczyna się topić i jest ciepła w centrum, o 45 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1
Mąkę i szczyptę soli wymieszać w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodać wrzącą wodę i wymieszać łyżką, aż połączy się jako ciasto. Zagniatać na mące, aż będzie gładka. Ustaw w naoliwionej misce, przykryj plastikiem i pozostaw 30 minut. W małej misce ubij razem jajko, wodę i szczyptę soli. Na posmarowanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto, aż będzie miało nieco mniej niż 1/8 cala grubości. Używając noża do ciastek lub noża, wytnij z ciasta 8 (3 1/2 cala) rund o średnicy; staraj się nie obracać zbyt wiele kawałków.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Umyj Każde opakowanie płynem do mycia jajek.
4
Wyciąć mały kwadrat musu foie z terryny i ustawić go w środku opakowania, wraz z kilkoma kostkami jicamy i małym dolopem zupy żelowanej. Złóż na pół, naciśnij kieszenie powietrzne i gniecenie, naciskając na szew do uszczelnienia i tworzą pół księżyców. Gotować natychmiast lub zamrażać do 1 tygodnia. Aby służyć: ustawić parowiec nad garnkiem z 1-cala wrzącej wody. Pierogi na parze (jeśli zamrożone, nie rozmrażaj najpierw), bez tłoczenia parowca, aż do nadmuchania, 4 do 5 minut. Podczas gdy pierogi gotować, umieścić mąkę instant na talerzu. Doprawić foie gras solą i pieprzem i zagotować w mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Foie GrasFoie Gras
JicamaJicama
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Rozgrzać patelnię na dużym ogniu, a gdy jest gorąco, sear foie gras aż rumiane z obu stron, ale tylko ciepłe wewnątrz, o 1 minuta na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Foie GrasFoie Gras
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Przełożyć na deskę i pokroić na 8 sztuk. Udekoruj każdy talerz redukcją octu i ułóż na wierzchu 1 pierożek. U góry każdej pierożki kawałek zapiekanego foie gras i szczyptą szalotki julienne w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Foie GrasFoie Gras
RedukcjaRedukcja
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
7
Podawać z pałeczkami i chińską łyżką do zupy, aby Restauracja mogła doświadczyć soku w kluskach. Ten przepis został dostarczony przez profesjonalnych kucharzy i został pomniejszony o przepis masowy dostarczony przez restaurację. Kucharze Food Network Kitchens nie przetestowali tego przepisu, we wskazanych proporcjach, dlatego nie możemy przedstawić żadnych wyników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Galaretka Z Pomarańczy Pokrojona W Kliny, Idealna Na NosGalaretka Z Pomarańczy Pokrojona W Kliny, Idealna Na Nos

Składniki

9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweudziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)udziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)8trochę posiekanej cukiniiŚwieżo zmielony czarny pieprzŚwieżo zmielony czarny pieprz1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreopieprz czarnypieprz czarny4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweChiński czarny ocetChiński czarny ocet2świńskie stopy, rozszczepioneświńskie stopy, rozszczepione2Średnia żółta cebula, posiekana(wątroba i szyja usunięte)(wątroba i szyja usunięte)1duży kijlody waniliowe i dodatkowe orzechy pekanlody waniliowe i dodatkowe orzechy pekan2suszone grzyby shiitakesuszone grzyby shiitake1(10 do 12 cali) truskawka Owoce na stopę(10 do 12 cali) truskawka Owoce na stopę2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka, więcej do ugniataniamąka, więcej do ugniatania8trochę posiekanej cukiniiMąka Instant, do pogłębiania (zalecane: Wondra)Mąka Instant, do pogłębiania (zalecane: Wondra)454papryka habaneropłat klasy B foie gras, oczyszczonypłat klasy B foie gras, oczyszczony85papryka habaneroGrade A foie gras, deveinedGrade A foie gras, deveined8trochę posiekanej cukiniiSkrawki Foie gras, opcjonalnieSkrawki Foie gras, opcjonalnie22 łyżki roztopionego masłaświeży imbir, nieobranyświeży imbir, nieobrany52 łyżki roztopionego masłaświeży imbir, nieobranyświeży imbir, nieobrany1jicama, pokrojona w kostkę 1/3 calajicama, pokrojona w kostkę 1/3 cala8trochę posiekanej cukiniiOlej do miski lakierniczejOlej do miski lakierniczej8trochę posiekanej cukiniiSólSól8trochę posiekanej cukiniiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz8trochę posiekanej cukiniiSól i świeżo zmielony pieprzSól i świeżo zmielony pieprz8trochę posiekanej cukiniiJulienned scallion greensJulienned scallion greens8trochę posiekanej cukiniiSos sojowySos sojowy4Scotch Bonnet Chile, posiekaneScotch Bonnet Chile, posiekane4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebulion cielęcybulion cielęcy1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewrząca wodawrząca woda1porcja startego parmezanu1 szklanka białego jęczmienia perłowego1 szklanka białego jęczmienia perłowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia81
Magazyn