Pierogi z orzeszkami piniowymi w sosie malinowym to sos dla 6 osób. Za 2,57 dolara za porcję ten przepis pokrywa 15% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 356 kalorii , 5 g białka i 18 g tłuszczu . Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, maliny, orzeszki piniowe i kilka innych składników, możesz go zrobić. Jest on dostarczany przez Taste of Home. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 35 minut . Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę laktoowowegetariańską . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 47% to danie jest całkiem dobre. Wypróbuj Sałatkę z Brie w Kandyzowanej Orzeszkach Pinii ,Kurczaka Z Orzeszkami Pinii Ziołowymi Z Warzywami I Pęczakiem Perłowym i Klopsikami z Polędwicy Wieprzowej Glazurowanej Klonem Z Sosem Daktylowym i Prażonym Kuskusem Z Orzeszkami Pinii, aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
1
W dużym rondlu wymieszaj pierwsze siedem składników. Doprowadź do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejsz ogień do niskiego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Gotować na wolnym ogniu bez przykrycia, w tym czasie przygotowywać pierogi.
3
W małej misce wymieszaj mąkę, cukier, proszek do pieczenia, rozmaryn i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cp. Cebula
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Cukierki Ratujące życie
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Dodaj masło i mieszaj, aż mieszanka będzie miała konsystencję drobnych okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli
5
Dodaj 1/2 szklanki orzeszków piniowych. Wymieszaj z maślanką, aż będą wilgotne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
6
Nakładaj łyżką stołową na gotujący się sos malinowy. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut lub do momentu, aż wykałaczka włożona w pieróg będzie czysta (nie podnoś pokrywy podczas gotowania). Wyrzuć laskę cynamonu.