Piernikowy budyń bananowy z kremem Bourbon

Piernikowy budyń bananowy z kremem Bourbon
Pudding bananowy z piernikiem z kremem Bourbon może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 323 kalorie, 6G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz żółtka, cukier, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Budyń Bourbon Bananowy, Bananowy Bourbon Budyń Chlebowy, oraz Budyń chlebowy z sosem śmietanowym Bourbon.

Instrukcje

1
Pierwsze 3 składniki połączyć w rondlu. Stopniowo ubijać w 3 szklanki mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Podgrzać do 180 lub do momentu, aż wokół krawędzi utworzą się małe pęcherzyki (nie gotować).
3
Pozostałe 1 szklanka mleka połączyć z żółtkami, wymieszać trzepaczką. Stopniowo dodawać 1 szklankę gorącego mleka do mieszaniny żółtka, stale ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Dodać mieszaninę żółtka do patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować 2 minuty lub do zgęstnienia, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Zdjąć z ognia; wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
6
Umieść patelnię w dużej wypełnionej lodem misce na 20 minut lub aż mieszanina ostygnie, od czasu do czasu mieszając. Powierzchnię puddingu przykryć folią. Przechowywać w lodówce 2 godziny lub do schłodzenia. Rozgnieść 2 banany; pozostałe 2 banany pokroić w plasterki o grubości 1/4 cala. Zmiksować puree i pokrojone w plasterki banany i połowę piernika w budyniu; schłodzić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka GingersnapCiasteczka Gingersnap
BananBanan
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PatelniaPatelnia
7
Śmietanę i 1 łyżeczkę cukru wymieszać w średniej misce. Ubij mikserem z dużą prędkością, aż uzyskają sztywne szczyty; w razie potrzeby wymieszaj bourbon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Łyżka 2/3 szklanki budyniu do każdej z 8 szklanek deserowych; Pozostałe gingersnaps podzielić między porcje. Top każdej porcji z 2 łyżki bitej śmietany, 1 1/2 łyżeczki pekan, i 3/4 łyżeczki imbiru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
Ciasteczka GingersnapCiasteczka Gingersnap
ImbirImbir
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn