Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj piernikowego ciasta Poke. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 433 kalorie, 6G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz melasę, olej canolan, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Piernikowe Z Kremowym Lukrem Piernikowym, Ciasto marchewkowe Poke Ciasto z solonym karmelem Cynamonowa glazura, oraz Ciasto limonkowe PLUS doskonały Biały tort dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray 13x9-calowy patelnia z natryskiem do gotowania. W dużej misce wymieszać mąkę, krystalizowany imbir, zmielony imbir, cynamon i sól; odstawić.
Dodać jajka, po jednym na raz, mieszając trzepaczką do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
4
Dodać mieszaninę melasy do mieszaniny mąki, mieszając trzepaczką do wymieszania. W małej misce wymieszaj wrzącą wodę i sodę oczyszczoną, aż soda się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Melasa
Mąka Uniwersalna
Woda
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Piec 40 do 45 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Piekarnik
8
W rondlu 1-ćwiartkowym rozgrzać śmietanę do gotowania na wolnym ogniu. W małej misce wymieszać pasteryzowane żółtka i 1/4 szklanki cukru; dodać do śmietany, mieszając trzepaczką. Odcedzić mieszaninę przez drobny sitko. Poke ciepłe ciasto każdy cal z drewnianym szaszłykiem w połowie ciasta. Powoli skropić mieszankę kremu na wierzchu ciasta. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny. Przechowywać w lodówce.