Piernikowe Biszkopty
Piernikowe biszkopty mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 738 kalorii, 12g białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 7 i kosztuje $1.94 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w ok. 22 minuty. Przynosi wam to moje przepisy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, mocno brązowy cukier, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Piernikowe Biszkopty, Piernikowe Biszkopty, oraz Piernikowe Biszkopty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło ubić mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie kremowe. Stopniowo dodawać cukry, dobrze bijąc. Ubić w jajkach.
Połącz mąkę i 5 kolejnych składników; dodaj do mieszaniny masła, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania. Wymieszaj migdały i skrystalizowany imbir.
Podziel ciasto na pół. Za pomocą mąki ręce, kształt każdej części do dziennika 3 cale szerokości i 1 cal wysokości.
Umieścić na lekko nasmarowanej blasze.
Piec 25 minut. Ostudzić 5 minut na arkuszu cookie; wyjąć do stojaka z drutu i odstawić do ostygnięcia w dotyku. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 32
Każdą kłódkę pokroić w poprzek na 1/2-calowe plastry ząbkowanym nożem.
Umieść plasterki na nieprzetworzonych arkuszach ciasteczek.
Piec 7 minut; turn cookies over, i piec 7 Więcej minut. Chłodzić całkowicie na stojakach z drutu.
Końcówki biszkoptów zanurzyć w roztopionej białej czekoladzie.
Umieścić biszkopty na papierze woskowym, aż czekolada stwardnieje.