Piernikowe Biszkopty

Piernikowe Biszkopty
Piernikowe biszkopty mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 738 kalorii, 12g białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 7 i kosztuje $1.94 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w ok. 22 minuty. Przynosi wam to moje przepisy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, mocno brązowy cukier, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Piernikowe Biszkopty, Piernikowe Biszkopty, oraz Piernikowe Biszkopty dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Masło ubić mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie kremowe. Stopniowo dodawać cukry, dobrze bijąc. Ubić w jajkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
3
Połącz mąkę i 5 kolejnych składników; dodaj do mieszaniny masła, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania. Wymieszaj migdały i skrystalizowany imbir.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir KandyzowanyImbir Kandyzowany
MigdałyMigdały
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
4
Podziel ciasto na pół. Za pomocą mąki ręce, kształt każdej części do dziennika 3 cale szerokości i 1 cal wysokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
5
Umieścić na lekko nasmarowanej blasze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Piec 25 minut. Ostudzić 5 minut na arkuszu cookie; wyjąć do stojaka z drutu i odstawić do ostygnięcia w dotyku. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 32
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
7
Każdą kłódkę pokroić w poprzek na 1/2-calowe plastry ząbkowanym nożem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
8
Umieść plasterki na nieprzetworzonych arkuszach ciasteczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
9
Piec 7 minut; turn cookies over, i piec 7 Więcej minut. Chłodzić całkowicie na stojakach z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Końcówki biszkoptów zanurzyć w roztopionej białej czekoladzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
BiscottiBiscotti
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
11
Umieścić biszkopty na papierze woskowym, aż czekolada stwardnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
BiscottiBiscotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Caposaldo Chianti. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 13 dolarów za butelkę.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti to rubinowa czerwień o owocowym zapachu, gładkiej konsystencji, doskonałej strukturze i długim, eleganckim wykończeniu.Najlepiej z pizzą i makaronem z sosami pomidorowymi lub mięsnymi.
TrudnośćŚredni
Gotowe W22 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia6
Magazyn