Piernikowe Biszkopty

Piernikowe Biszkopty
Piernikowe biszkopty mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 738 kalorii, 12g białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 7 i kosztuje $1.94 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w ok. 22 minuty. Przynosi wam to moje przepisy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, mocno brązowy cukier, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Piernikowe Biszkopty, Piernikowe Biszkopty, oraz Piernikowe Biszkopty dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Masło ubić mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie kremowe. Stopniowo dodawać cukry, dobrze bijąc. Ubić w jajkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
3
Połącz mąkę i 5 kolejnych składników; dodaj do mieszaniny masła, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania. Wymieszaj migdały i skrystalizowany imbir.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir KandyzowanyImbir Kandyzowany
MigdałyMigdały
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
4
Podziel ciasto na pół. Za pomocą mąki ręce, kształt każdej części do dziennika 3 cale szerokości i 1 cal wysokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
5
Umieścić na lekko nasmarowanej blasze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Piec 25 minut. Ostudzić 5 minut na arkuszu cookie; wyjąć do stojaka z drutu i odstawić do ostygnięcia w dotyku. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 32
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
7
Każdą kłódkę pokroić w poprzek na 1/2-calowe plastry ząbkowanym nożem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
8
Umieść plasterki na nieprzetworzonych arkuszach ciasteczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
9
Piec 7 minut; turn cookies over, i piec 7 Więcej minut. Chłodzić całkowicie na stojakach z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Końcówki biszkoptów zanurzyć w roztopionej białej czekoladzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
BiscottiBiscotti
Sterylizowane Słoiki Do Przetworów O Pojemności Pół PintySterylizowane Słoiki Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty
11
Umieścić biszkopty na papierze woskowym, aż czekolada stwardnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
BiscottiBiscotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Caposaldo Chianti. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 13 dolarów za butelkę.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti to rubinowa czerwień o owocowym zapachu, gładkiej konsystencji, doskonałej strukturze i długim, eleganckim wykończeniu.Najlepiej z pizzą i makaronem z sosami pomidorowymi lub mięsnymi.
TrudnośćŚredni
Gotowe W22 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia6
Magazyn