Pierniki Z Cytrusową Glazurą
Jedna porcja zawiera 331 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz maślankę, cukier granulowany domino, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Piernik staroświecki z cytrusową glazurą, Oliwa z oliwek Citrus Poppyseed Bochenek z cytrusową glazurą waniliową, oraz Piernik Cytrusowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Tłuszcz i mąka 2 (8 1/2 - x 4 1/2-cala) Patelnie bochenkowe.
Ubij masło na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe; stopniowo dodawaj cukry, ubijając, aż będzie puszyste.
Dodać melasę; ubić do wymieszania.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu. Ubić w maślance do wymieszania.
Mąkę i kolejne 5 składników wymieszać w dużej misce. Stopniowo dodawać do mieszaniny masła, ubijając aż do wymieszania.
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
Piec w 350 przez 50 do 53 minut lub aż długi drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut; wyjąć z patelni do stojaków z drutu i całkowicie schłodzić (około 1 godziny).
Skropić cytrusową glazurą.
Dekorować, w razie potrzeby.