Pierniki Pierniki

Pierniki Pierniki
Pierniki mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 201 kalorii, 7G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Boże Narodzenie. Jeśli masz vanillan ekstrakt, melasa, brązowy cukier, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj ATF Ciasto Piernikowe Z Lukrem Piernikowo-Serowym, Gingery Cilantro Dip, oraz Dżem Z Gruszek Piernikowych dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Około godziny przed czasem rozpakuj masło i umieść je w dużej misce. Użyj noża stołowego, aby pociąć go na 1-calowe kawałki i pozostaw w temperaturze pokojowej, aby zmiękczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177° (325F, jeśli używasz szklanej patelni). Połóż trochę miękkiego masła na ręczniku papierowym, kawałku woskowanego papieru lub opakowaniu masła i lekko nasmaruj dno i rogi patelni o wymiarach 9 na 13 cali. (Nie ma potrzeby smarowania boków.)
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
3
Mąkę, sodę oczyszczoną, sól w proszku do pieczenia, cynamon, sproszkowany imbir i goździki połączyć w średniej wielkości misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir W ProszkuImbir W Proszku
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CynamonCynamon
GoździkiGoździki
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Ubijać powoli, aby wymieszać, a następnie mieszać w startym świeżym imbirze, ubijając aż do jego rozprowadzenia. Odłóż to na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Imbirświeży Imbir
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Do miski z miękkim masłem zmiksować brązowy cukier. Użyj ręcznego miksera elektrycznego z dużą prędkością (lub jeśli go nie masz, użyj trzepaczki, z entuzjazmem), aby ubić masło i cukier razem, aż będą lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dodać melasę, a następnie jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Użyj gumowej szpatułki, aby kilka razy zeskrobać boki miski podczas tego procesu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MelasaMelasa
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Dodaj ekstrakt z wanilii i kontynuuj bicie przez kolejną minutę lub dwie, aż wszystko będzie dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
8
Dodać około jednej trzeciej mieszaniny mąki do mieszaniny masła, powoli ubijając tylko tyle, aby w większości blend. Następnie wlać około jedną trzecią maślanki i wymieszać. Kontynuuj z kolejną trzecią maślanki. Następnie powtórz z pozostałą mieszaniną mąki i maślanką. Jak to zrobić, przełącz się na mieszanie łyżką, gdy ciasto zgęstnieje, i wymieszaj z dna miski po każdym dodatku wystarczy dokładnie wymieszać bez nadmiernego mieszania. (W porządku, jeśli gotowe ciasto nie jest całkowicie gładkie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Przenieść ciasto do przygotowanej patelni, uważając, aby zeskrobać wszystko za pomocą gumowej szpatułki. Następnie użyj szpatułki, aby równomiernie rozprowadzić ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
10
Piec przez 35 do 40 minut, lub do góry jest sprężysty w dotyku i / lub wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
11
Wyjmij patelnię z piekarnika i pozostaw piernik do ostygnięcia na patelni przez co najmniej 15 minut przed pokrojeniem na 24 prostokątne kawałki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
12
Podawać na ciepło, w temperaturze pokojowej lub na zimno.
13
artykuł var
14
Typ_27_data = {};
15
artykuł
16
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje24
Ocena Zdrowia3
Magazyn