Piernik Z Cukinii
Piernik z cukinii wymaga ok. 1 godzina i 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 16 i kosztuje 33 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 209 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Boże Narodzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz melasę, mielone goździki, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Piernikowe Naleśniki Z Cukinią, Pierniki M&M ciastka z piernikiem M & M maślane, oraz Domek Z Piernika (Mini Domki Z Piernika) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Spray 2 patelnie bochenkowe 9x5 cali z natryskiem do gotowania.
W dużej misce, wymieszać brązowy cukier, melasa, olej roślinny, jogurt waniliowy, i jajka, aż dokładnie połączone. Wymieszaj cynamon, imbir, gałkę muszkatołową, goździki, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól. Delikatnie wymieszać rozdrobnioną cukinię i wymieszać z mąką.
Wlać ciasto do przygotowanych patelni bochenkowych.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż bochenki są rumiane i sprężyste w dotyku, 50 do 60 minut. Wykałaczka włożona w środek bochenka powinna wyjść czysta. Pozostawić do ostygnięcia w patelniach na około 10 minut przed wyjęciem, aby zakończyć chłodzenie na stojakach.