Piernik-Batony Karmelowe
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Piernik-batony karmelowe mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 118 kalorii. Ten przepis służy 45. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz czekoladę Piekarską, mielony imbir, karmelki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Na Ciasto - Piernikowe Karmelowe Batoniki Z Dyni, Piernikowe karmelowe batoniki i gratisy, oraz Pierniki M&M ciastka z piernikiem M & M maślane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Patelnia Line 13x9 cali z folią, z końcami folii rozciągającymi się na boki; spryskać sprayem do gotowania. Wymieszaj ciasto, imbir, masło i jajko mikserem do wymieszania. (Ciasto będzie sztywne.) Nacisnąć 2/3 ciasta na dno przygotowanej patelni.
Piec 10 do 12 min. lub aż lekko zbrązowieje. Tymczasem karmelki mikrofalowe i mleko w misce do mikrofalówki na wysokości 3 do 3-1/2 min. lub do momentu całkowitego rozpuszczenia karmelków i dobrze wymieszania sosu, mieszając po każdej minucie.
Na patelni polać sosem karmelowym. Rezerwa 2 Łyżki. posiekaną czekoladę; pozostałą posypać sosem karmelowym. Pozostałe ciasto piernikowe pokruszyć na deser.
Piec 25 do 30 min. albo do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony. Całkowicie fajne.
Kuchenka mikrofalowa reserved czekolada w misce mikrofalowej na wysokiej 30 sek. do 1 min. lub do całkowitego rozpuszczenia, mieszając co 30 sek.; mżawka na deser.
Odstawić, aż czekolada będzie jędrna. Użyj uchwytów foliowych, aby podnieść deser z patelni przed cięciem na pręty.