Pieprzowa kaczka z masą waniliową, groszkiem i ragout z dzikich grzybów
Pieprzona kaczka z zacierem waniliowym, groszkiem i ragout z dzikich grzybów wymaga około 50 minut od początku do końca. Ten przepis służy 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 813 kalorii, 63g białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. Na 9,03 zł za porcję, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 39 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Mieszanka kurczaka, Porto, crème fraîche i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 98%, to danie jest znakomite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Ragout Z Dzikich Grzybów, Ragout Z Dzikich Grzybów Na Kremowej Polencie, oraz Pieczone Ostrygi Z Ragoutem Z Dzikich Grzybów.
Instrukcje
1
Ziemniaki obrać i pokroić w kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
2
Umieść je na patelni z zimną, osoloną wodą i zagotuj. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut do miękkości, a następnie osuszyć w durszlaku. Podczas opróżniania, umieść patelnię z powrotem na małym ogniu z kremem i wanilią i podgrzej do zaparzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej
3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
3
Zdjąć wanilię i zdjąć patelnię z ognia. Wrzuć ziemniaki przez ricer z powrotem na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2/3 Szklanki Cukru (4 1/4 Uncji)
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
4
Dodaj masło i przyprawy, a następnie ubić, aby utworzyć gładki zacieru. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Foremki Na Muffiny
5
Kaczkę przyprawiamy solą i wciskamy pieprz w skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cała Kaczka
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
6
Kaczkę, skórkę do dołu, układamy na zimnej patelni i układamy na małym, średnim ogniu. Gdy patelnia się nagrzewa, kaczka zacznie gotować, chcesz tylko delikatnego skwierczenia pochodzącego z patelni. Jeśli gotuje się zbyt szybko, należy lekko zmniejszyć temperaturę. Gotować przez 10 minut, od czasu do czasu potrząsając patelnią. Gdy skóra jest mahoń i chrupiące, Odwróć piersi nad i gotować na stronie ciała przez 5 minut więcej. To da ci kaczkę, która jest lekko różowa w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
7
Przenieść kaczkę na tacę lub talerz i pozostawić do spoczynku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Kaczka
8
Z patelni kaczki wylej wszystko, ale 1 łyżeczkę tłuszczu, umieść patelnię z powrotem na ogniu i gotuj boczek przez 3 minuty, aż będzie chrupiący. Podgrzać, dodać grzyby i gotować jeszcze 2 min. Splash w porcie, dodać groszek i bulion, a następnie gotować na wolnym ogniu przez 2 min więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Cała Kaczka
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Port
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
9
Na patelnię wlać soki z wypoczętej kaczki i doprawić do smaku.