Pieprzone Bułeczki Z Kozim Serem
Pieprzone bułeczki z kozim serem mogą być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Na 31 centów za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 267 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. 144 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka jaj, sól, cukier, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Peppered Kozi Ser Log Sliders, Peppered Kozi Ser Puree Ziemniaki, oraz Świeże Figi Z Kozim Serem I Pieprzowym Miodem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać mąkę, cukier, sól, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i pieprz.
Dodać masło i pokroić lub wcierać w suche składniki, aż największe kawałki będą mniej więcej wielkości grochu. Jeśli kuchnia jest bardzo ciepła, a masło i ser zaczynają mięknąć, zamrozić na kilka minut, aby je ponownie ujędrnić.
Ubij razem maślankę i jajko, następnie dodaj do suchej mieszanki i delikatnie wkręć elastyczną szpatułką lub plastikowym skrobakiem do miski. Zeskrobać na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i posypać większą ilością mąki, następnie złożyć lewą i prawą część na środek ciasta. Pat w okręgu trochę ponad cala grubości i przesuń na pergaminu wyłożonej blachy do pieczenia, a następnie za pomocą skrobaka lub noża do cięcia na osiem równych klinów. Owinąć blachę do pieczenia i zamrozić do stałej, co najmniej godzinę.
Gdy będziesz gotowy do upiec bułeczki, Ustaw stojak na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 204°.
Wyjąć bułeczki z zamrażarki i pozostawić do rozmrożenia lekko przed ponownym cięciem klinów. W tym momencie możesz oddzielić wszystkie kliny i umieścić wszystkie, które chcesz zapisać na później, w torbie z zamrażarką.
Umieść wszelkie bułeczki będzie pieczenia natychmiast na pergaminie lub silikonowe wyłożone blachy do pieczenia cala od siebie.
Blaty lekko posmarować maślanką i posypać mieszanką pieprzu.
Piec przez 10 minut, następnie obrócić i piec przez kolejne 5 minut. Obniżyć piekarnik do 177° i piec przez kolejne 5 minut. Pozostawić do ostygnięcia lekko przed jedzeniem, ale jeść, gdy są jeszcze dość ciepłe.